✔ Veilig en verantwoord op vakantie in Corona tijd; ➜ Onze reispartners hanteren reis- en verblijf maatregelen conform Covid protocol. ❤

Kroatie Istrie Umag Sol Aurora For Plava Laguna
Umag, Istrië, Kroatië
Sol Aurora for Plava Laguna
4 Sterren, All inclusive
8 dagen voor € 799,-
Vertrek: woensdag, 12 juni 2019
korting: 14%
Vliegreis vanaf: Düsseldorf
Reisaanbieder: Prijsvrij
7,4

All inclusive Kroatië! Vlieg last minute naar Istrië en verblijf 8 dagen in het 4 sterren all inclusive hotel Sol Aurora for Plava Laguna. Het hotel staat direct aan zee en slechts 3 kilometer buiten Umag. Geniet van het heerlijke weer, voorzieningen en uitstekende service in het hotel. Boek nu en ontspan 8 dagen lang voordelig in Kroatië.

Boek nu met korting

Geen € 924,- maar slechts

€ 799,-

OP=OP!
pak deze deal
*disclaimer

All inclusive Kroatië

Kroatië is een populaire vakantie bestemmingen voor een zonvakantie. Met het mediterrane klimaat is het weer heerlijk voor ontspanning of zwemmen en snorkelen voor de kust. In het all inclusive hotel Sol Aurora for Plava Laguna net buiten Umag kun je heerlijk ontspannen bij de zwembaden of op het strand. Er zijn zelfs een strandbar en een á la carte restaurant aan het strand aanwezig. Tijdens de Zomerfeest weken van Prijsvrij boek je goedkope vakanties naar Kroatië en andere bestemmingen met extra korting. Bekijk nu het zomerfeest aanbod van Prijsvrij!