✔ Goedkope Coronatest voor reizen: €109,- ➜ Conform Covid-19 protocol heeft u een PCR test reiscertificaat nodig voor alle vakanties (ook als u gevaccineerd bent). De PCR test kunt u vandaag regelen (dezelfde dag uitslag)! ❤

Vakantie Waddeneilanden augustus | Vanaf €78

97d1d3d17841d6d3353ed857f6573ac4 XL
Bestemming: Waddeneilanden
Accommodatie: augustus
Reisaanbieder: Kras

Waai lekker uit op de Waddeneilanden! Boek nu een vakantie van 2, 3, 4, 5 of zelfs 8 dagen naar Ameland, Vlieland of Terschelling. Comfortabele hotels, gezellige dorpjes, brede stranden en afkoelen in de Waddenzee of Noordzee. Geniet van een Zonvakantie in Nederland in Augustus, tijdens een last minute vakantie Waddeneilanden!

Vakantiedeal: Ameland, Vlieland of Terschelling

De Waddeneilanden zijn uitermate geschikt om lekker te kunnen uitwaaien en te genieten in de zon. Ga lekker zonnebaden op de brede zandstranden of lekker zwemmen in de Waddenzee of Noordzee. Je kunt Zeehonden spotten op de zandbanken rondom de eilanden. Fiets door de duinen en de natuur van de Waddeneilanden. Pak een terrasje in één van de knusse en gezellige dorpjes. Je voelt je hier helemaal thuis, terwijl je kunt genieten van een heerlijk vakantiegevoel. Ieder eiland heeft zo zijn eigen charmes. De accommodaties hier zijn uitstekend, dit zie je ook terug in de klantbeoordelingen. Over het algemeen worden de hotels beoordeeld met een 8,9. Geniet van een last minute vakantie Waddeneilanden op je favoriete eiland.

Boek nu met korting

Vakantie Waddeneilanden vanaf

€ 78,-

OP=OP!