Inpakkers prijs zonvakantie Poitou Charentes 🏝️ 8 Dagen - Tamarins Plage

Prijs (per persoon)€162,-€253,- -36%
Boekingskosten€40,-
Vertrek opZaterdag 28 september 2024
Verblijf8 Dagen -
Accommodatie3 Sterren camping
Bestemming Frankrijk »  Poitou Charentes »  Ile de Ré
VervoerEigen vervoer
ReisorganisatieTUI
GarantiesLaagste prijs, flexibel omboeken
Nu boeken bij TUI

Veel korting zonvakantie Frankrijk. 8 Dagen - in Tamarins Plage, Ile de Ré € 162,-  (per persoon). Inpakkers prijs zonvakantie Poitou Charentes - Frankrijk met vertrek op zaterdag 28 september 2024 ☀ Kindvriendelijk ☀ Verblijf in 3 sterren camping ☀ Mooie natuur ☀ Nu veilig boeken bij TUI!

9

Tamarins Plage

8-daagse Autovakantie naar Poitou Charentes bij Tamarins Plage. Heerlijk strand op 300 meter, Centraal op Ile de Ré, Midden in de natuur, Kidsclub, Kleinschalige camping, Fietsverhuur. De camping ligt midden in het hart van een beschermd natuurgebied én vlak bij zee. Na het ontbijt wandel of fiets je direct naar het strand. Over fietsen gesproken: soms zou je denken dat iedereen hier fietst want het is hier echt het favoriete vervoermiddel. Je kinderen beginnen al aan hun fort, terwijl jij languit geniet van de Franse zonnestralen. Ben je een watersporter in hart en nieren? Met goed weer surf of windsurf je hier de hele middag. Aan het einde van de dag bezoek je de charmante dorpsstraten of dineer je aan de haven. Op de camping verveel je je nooit. Maak je klaar voor een potje tafeltennis of volleybal. En je kinderen … die zijn niet weg te slepen uit de kidsclub.

Inpakkers prijs zonvakantie Poitou Charentes 🏝️ 8 Dagen - Tamarins Plage
Inpakkers prijs zonvakantie Poitou Charentes 🏝️ 8 Dagen - Tamarins Plage
Inpakkers prijs zonvakantie Poitou Charentes 🏝️ 8 Dagen - Tamarins Plage
Inpakkers prijs zonvakantie Poitou Charentes 🏝️ 8 Dagen - Tamarins Plage

zonvakantie Frankrijk | last minute vakantie Frankrijk | vakantie Frankrijk

Vakantie highlights

  • Heerlijk strand op 300 meter
  • Centraal op Ile de Ré
  • Midden in de natuur
  • Kidsclub
  • Kleinschalige camping
  • Fietsverhuur

Faciliteiten accommodatie

  • Entertainment
  • Volleybal
  • Huisdieren toegestaan,

Vakantiedeal disclaimer

OP=OP! De genoemde aanbieding is alleen op basis van beschikbaarheid voor de reisdatum: Zaterdag 28 september 2024. Onder de vernoemde boekingskosten is inbegrepen: Reserveringskosten, Calamiteitenfonds, SGR contributie. Eventuele lokale toeristenbelastingen zijn niet inbegrepen. Prijswijzigingen en drukfouten voorbehouden. We geven hier alleen de vakantie aanbieding weer, zoals bij ons bekend is gemaakt door reisaanbieder TUI, op datum van publicatie: 2023-12-03. We kunnen dan ook niet verantwoordelijk worden gehouden voor onjuiste informatie in deze advertentie. Wij doen ons best om eventuele (belangrijke) wijzigingen door te voeren. Zodra de aangegeven reisdatum is gepasseerd, zal deze advertentie niet worden aangepast of verwijderd. Jouw reis kan echter op een latere datum met een andere last minute- of vroegboek korting beschikbaar zijn!