Hoogste korting vakantie Atheense Rivièra 🏝️ 8 Dagen - 8 dg cruise Verken de Oost Middellandse Zee

Prijs (per persoon)€698,-€969,- -28%
Boekingskosten€37,50
Vertrek opZondag 28 mei 2023
Verblijf8 Dagen -
AccommodatieHotel
Bestemming Griekenland »  Atheense Rivièra »  Brindisi
VervoerEigen vervoer
ReisorganisatieTUI
GarantiesLaagste prijs, flexibel omboeken
Nu boeken bij TUI

Nu nog snel op vakantie Griekenland ☀ 8 Dagen - in 8 dg cruise Verken de Oost Middellandse Zee, Brindisi € 698,-  (per persoon) ☀ Hoogste korting vakantie Atheense Rivièra - Griekenland met vertrek op zondag 28 mei 2023 ☀ Veilig boeken bij TUI met repatriëring bij calamiteiten.

8

8 dg cruise Verken de Oost Middellandse Zee

8-daagse naar Atheense Rivièra bij 8 dg cruise Verken de Oost Middellandse Zee. Cruise per MSC Sinfonia, Vertrek vanuit Venetië, Duik in de historie in Athene, Incl. extra's t.w.v. €109 p.p., Met het hippe Mykonos, En ook nog naar Italië en Kroatië & inclusief transfers.. Welkom op de Oost Middellandse Zee. Maak kennis mooie bestemmingen bestemmingen en heerlijk eten. Jouw thuis tijdens deze cruise is de MSC Sinfonia. Aan boord is er voor iedereen wat te beleven van shows tot ontspannen bij het zwembad of in de Aurea Spa. Geniet van de gastronomie en laat je smaakpapillen prikkelen. Tijdens deze cruise geniet je van al het moois dat het Middellandse zeegebied te bieden heeft. Drink een heerlijke ouzo in Griekenland met een bezoek aan het prachtige Mykonos. Loop door de smalle straten en witte huizen op Mykonos en geniet van een bord gyros en een ouzo. Verken de stad Athene. Een bezoek aan de Akropolis mag hier niet ontbreken. Vervelen zal je je geen moment.

Hoogste korting vakantie Atheense Rivièra 🏝️ 8 Dagen - 8 dg cruise Verken de Oost Middellandse Zee
Hoogste korting vakantie Atheense Rivièra 🏝️ 8 Dagen - 8 dg cruise Verken de Oost Middellandse Zee
Hoogste korting vakantie Atheense Rivièra 🏝️ 8 Dagen - 8 dg cruise Verken de Oost Middellandse Zee

zonvakantie Griekenland | last minute vakantie Griekenland | vakantie Griekenland

Vakantie highlights

  • Cruise per MSC Sinfonia
  • Vertrek vanuit Venetië
  • Duik in de historie in Athene
  • Incl. extra's t.w.v. €109 p.p.
  • Met het hippe Mykonos
  • En ook nog naar Italië en Kroatië & inclusief transfers.

Faciliteiten accommodatie

  • ,

Vakantiedeal disclaimer

OP=OP! De genoemde aanbieding is alleen op basis van beschikbaarheid voor de reisdatum: Zondag 28 mei 2023. Onder de vernoemde boekingskosten is inbegrepen: Reserveringskosten, Calamiteitenfonds, SGR contributie. Eventuele lokale toeristenbelastingen zijn niet inbegrepen. Prijswijzigingen en drukfouten voorbehouden. We geven hier alleen de vakantie aanbieding weer, zoals bij ons bekend is gemaakt door reisaanbieder TUI, op datum van publicatie: 2023-05-08. We kunnen dan ook niet verantwoordelijk worden gehouden voor onjuiste informatie in deze advertentie. Wij doen ons best om eventuele (belangrijke) wijzigingen door te voeren. Zodra de aangegeven reisdatum is gepasseerd, zal deze advertentie niet worden aangepast of verwijderd. Jouw reis kan echter op een latere datum met een andere last minute- of vroegboek korting beschikbaar zijn!