Hoge korting vakantie Evia ⛱️ 8 Dagen all inclusive Hotel Brown Beach Eretria

Prijs (per persoon)€708,-€1124,- -37%
Boekingskosten€40,-
Vertrek opDinsdag 24 oktober 2023
Verblijf8 Dagen all inclusive
Accommodatie4 Sterren hotel
Bestemming Griekenland »  Evia »  Eretria
VervoerInclusief vlucht en transfer
ReisorganisatieSunweb
GarantiesLaagste prijs, flexibel omboeken, repatriëring
Nu boeken bij Sunweb

Dagaanbieding herfstvakantie Griekenland. 8 Dagen all inclusive in Hotel Brown Beach Eretria, Eretria € 708,-  (per persoon). Hoge korting vakantie Evia - Griekenland met vertrek op dinsdag 24 oktober 2023 ☀ Inclusief vlucht en transfer ☀ Verblijf in 4 sterren hotel ☀ Aan het zandstrand & uitzicht over zee ☀ Uitmuntende keuken met kraak verse gerechtjes ☀ Diverse activiteiten voor sportievelingen ☀ Moderne, tip top verzorgde kamers ☀ Direct veilig boeken bij Sunweb!

7.7

Hotel Brown Beach Eretria

Uitkijkend over het blauwe zeewater kun je bij het Selections Hotel Brown Beach Eretria in Evia even helemaal wegdromen. Het heerlijke zwembad is gelegen in een mooie tuin en grenst direct aan het zandstrand. Vanaf je zonnebedje, liggend onder je parasol, is het echt genieten van een ontspannen vakantie. Je verblijft hier op basis van all inclusive en zo hoef je nergens meer over na te denken. Rijkelijke buffetten met smakelijke gerechten en desserts worden elke dag met veel liefde en verse ingrediënten bereidt. In de taverne aan het strand worden er lekkere Griekse specialiteiten geserveerd en luister je, met een kopje koffie, naar het ruisen van de zee.Het enthousiaste animatieteam zorgt voor de nodige beweging en vermaak. 's Morgens staan zij voor je klaar en geven een aquagymlesje. Je kunt ervoor kiezen om mee te doen met een volleybalwedstrijd of je slaat een balletje op de tennisbaan. Genoeg sportieve activiteiten voor iedereen.Voelen de schouders na deze activiteiten wat gespannen aan, dan kun je (tegen betaling) terecht in het wellnesscenter Aphorodite Venue voor een weldadige massage of een saunabezoek. En als je er toch bent, reserveer dan een lekkere beauty behandeling. Het is tenslotte vakantie!

Hoge korting vakantie Evia ⛱️ 8 Dagen all inclusive Hotel Brown Beach Eretria
Hoge korting vakantie Evia ⛱️ 8 Dagen all inclusive Hotel Brown Beach Eretria
Hoge korting vakantie Evia ⛱️ 8 Dagen all inclusive Hotel Brown Beach Eretria
Hoge korting vakantie Evia ⛱️ 8 Dagen all inclusive Hotel Brown Beach Eretria

zonvakantie Griekenland | last minute vakantie Griekenland | vakantie Griekenland

Vakantie highlights

  • Aan het strand (zandstrand

Vakantiedeal disclaimer

OP=OP! De genoemde aanbieding is alleen op basis van beschikbaarheid voor de reisdatum: Dinsdag 24 oktober 2023. Onder de vernoemde boekingskosten is inbegrepen: Reserveringskosten, Calamiteitenfonds, SGR contributie. Eventuele lokale toeristenbelastingen zijn niet inbegrepen. Prijswijzigingen en drukfouten voorbehouden. We geven hier alleen de vakantie aanbieding weer, zoals bij ons bekend is gemaakt door reisaanbieder Sunweb, op datum van publicatie: 2023-06-10. We kunnen dan ook niet verantwoordelijk worden gehouden voor onjuiste informatie in deze advertentie. Wij doen ons best om eventuele (belangrijke) wijzigingen door te voeren. Zodra de aangegeven reisdatum is gepasseerd, zal deze advertentie niet worden aangepast of verwijderd. Jouw reis kan echter op een latere datum met een andere last minute- of vroegboek korting beschikbaar zijn!