Binnen 6 weken vertrekken vakantie Kos ☀ 8 Dagen logies Christa

Prijs (per persoon)€505,-€802,- -37%
Boekingskosten€37,50
Vertrek opDinsdag 23 mei 2023
Verblijf8 Dagen logies
Accommodatie2 Sterren appartement
Bestemming Griekenland »  Kos »  Kos stad
VervoerInclusief vlucht en transfer
ReisorganisatieTUI
GarantiesLaagste prijs, flexibel omboeken, repatriëring
Nu boeken bij TUI

Actie aanbieding vakantie Griekenland ☀ 8 Dagen logies in Christa, Kos stad € 505,-  (per persoon) ☀ Inclusief vlucht en transfer ☀ Verblijf in 2 sterren appartement ☀ Binnen 6 weken vertrekken vakantie Kos - Griekenland met vertrek op dinsdag 23 mei 2023 ☀ Veilig boeken bij TUI met repatriëring bij calamiteiten.

9.1

Christa

8-daagse Zonvakantie naar Kos bij Christa. Erg goede ligging, In no-time in het centrum, Ruime, moderne appartementen, Fijn zwembad, Dicht bij het strand, Kleinschalig en rustig & inclusief transfers.. Net buiten het centrum van Kos stad vind je de appartementen van Christa. Het heeft een uitstekende ligging ten opzichte van de stad en het strand. Zo zijn winkels, restaurants en bars binnen handbereik, maar geniet je ook van een wat rustigere ligging. Er is een zwembad voor de nodige verkoeling en voor het strand hoef je alleen maar de straat uit te wandelen. 's Avonds is het leuk om het centrum te bezoeken. Wandel langs de haven en strijk neer op een terras. Bestel een glaasje ouzo om te proosten op de vakantie.

Binnen 6 weken vertrekken vakantie Kos ☀ 8 Dagen logies Christa
Binnen 6 weken vertrekken vakantie Kos ☀ 8 Dagen logies Christa
Binnen 6 weken vertrekken vakantie Kos ☀ 8 Dagen logies Christa
Binnen 6 weken vertrekken vakantie Kos ☀ 8 Dagen logies Christa

zonvakantie Griekenland | last minute vakantie Griekenland | vakantie Griekenland

Vakantie highlights

  • Erg goede ligging
  • In no-time in het centrum
  • Ruime
  • Moderne appartementen
  • Fijn zwembad
  • Dicht bij het strand
  • Kleinschalig en rustig & inclusief transfers.

Faciliteiten accommodatie

  • Zwembad,

Vakantiedeal disclaimer

OP=OP! De genoemde aanbieding is alleen op basis van beschikbaarheid voor de reisdatum: Dinsdag 23 mei 2023. Onder de vernoemde boekingskosten is inbegrepen: Reserveringskosten, Calamiteitenfonds, SGR contributie. Eventuele lokale toeristenbelastingen zijn niet inbegrepen. Prijswijzigingen en drukfouten voorbehouden. We geven hier alleen de vakantie aanbieding weer, zoals bij ons bekend is gemaakt door reisaanbieder TUI, op datum van publicatie: 2023-05-15. We kunnen dan ook niet verantwoordelijk worden gehouden voor onjuiste informatie in deze advertentie. Wij doen ons best om eventuele (belangrijke) wijzigingen door te voeren. Zodra de aangegeven reisdatum is gepasseerd, zal deze advertentie niet worden aangepast of verwijderd. Jouw reis kan echter op een latere datum met een andere last minute- of vroegboek korting beschikbaar zijn!