Goedkoop naar de zon in december 2024 | Winterzon bestemmingen

1a9baee2108527eeffc063ebca11f242 XL

Zonvakantie december 2024! Heerlijke goedkope vakanties naar de zon voor de maand december! Goedkope winterzon vakanties al vanaf €199,- p.p.! December is dé vakantiemaand voor de mooiste zonvakantie en strandvakantie in de Caribbean, Thailand of de Malediven. Super voordelige vliegvakanties naar de zon en al binnen 10 uur op je bestemming aangekomen! Van een luxe all inclusive vakantie tot een spannende rondreis. Boek snel die goedkope vakantie december!

Goedkope winterzon vakanties in december

In de maand december is er volop keus voor een heerlijk warme zonvakantie naar tropische oorden. Er is volop zonneschijn en weinig kans op regen op de Caribische eilanden en in Thailand. De maand december is ook ideaal voor een last minute Seychellen of een last minute Malediven.

Een warme zonvakantie in de winter

De lekkerste vakantiebestemmingen in de wintermaand december vind je in de Caribbean, Thailand, midden Afrika en de Malediven. December is ook een geweldige maand voor een vakantie Australië. In geheel Zuid-Australië kan je een prachtig zomerseizoen verwachten. Van een spannende safari door de wildernis tot relaxen op de prachtige goudgele stranden. Uiteraard is Australië ook een geweldige bestemming voor een duikvakantie of surfvakantie.

Niet aan te raden in de maand december

December is niet de beste maand voor een vakantie naar Maleisië of Bali. Je bent hier midden in het regenseizoen. Egypte kan je ook beter overslaan voor een zonvakantie in december. Hotels beschikken vaak niet over verwarming, ondanks dat het in de nacht flink koud kan worden. In geheel Oost-Europa en het Middellandse Zee gebied, is december zeker niet een goede maand voor een zonvakantie.

Waar op vakantie in december