Goedkope zonvakantie Hurghada 🏝️ 12-daagse rondreis Het eeuwenoude Egypte

Prijs (per persoon)€1109,-€1352,- -18%
Vertrek opDinsdag 15 februari 2022
Verblijf12 Dagen
AccommodatieHotel
Bestemming Egypte »  Hurghada »  Aswan
VervoerInclusief vlucht en transfer
TouroperatorTUI
GarantiesLaagste prijs, flexibel omboeken, gratis annuleren, repatriëring
Nu boeken bij TUI

Goedkope winterzon vakantie Egypte ☀ 12 Dagen in 12-daagse rondreis Het eeuwenoude Egypte, Aswan ☀ Inclusief vlucht en transfer ☀ € 1109,- per persoon ☀ Goedkope zonvakantie Hurghada - Egypte met vertrek op dinsdag 15 februari 2022 ☀ Veilig boeken bij TUI met geld terug garantie bij calamiteiten.

8.8

12-daagse rondreis Het eeuwenoude Egypte

12-daagse rondreis Het eeuwenoude Egypte. Groepsreis, NL- sprekende reisleiding, Verlenging aan Rode Zee mogelijk, Wereldwonderen en woestijnen, Bezoek de piramides van Gizeh, Met 4-daagse Nijlcruise & inclusief transfers.. Egypte verwelkomt je met zijn machtige Nijl, de verleidelijke woestijn en gastvrije mensen. Het land barst werkelijk van de prachtige monumenten. De met woestijnzand bedekte tombes, immense piramides en torenhoge tempels halen de ware ontdekkingsreiziger in je naar boven. In heksenketel Cairo duik je in het Arabische straatleven. En varend tussen Aswan en Luxor word je ondergedompeld in het lange verleden en zie je hoe mooi de omgeving van de levensader van het land is. En dan afsluiten aan de Rode Zee, ontspannen op het strand of onder water, tussen het weelderige koraalrif. Zó divers is Egypte.

Goedkope zonvakantie Hurghada 🏝️ 12-daagse rondreis Het eeuwenoude Egypte
Goedkope zonvakantie Hurghada 🏝️ 12-daagse rondreis Het eeuwenoude Egypte
Goedkope zonvakantie Hurghada 🏝️ 12-daagse rondreis Het eeuwenoude Egypte
Goedkope zonvakantie Hurghada 🏝️ 12-daagse rondreis Het eeuwenoude Egypte

Vakantie highlights

  • Groepsreis, NL- sprekende reisleiding, Verlenging aan Rode Zee mogelijk, Wereldwonderen en woestijnen, Bezoek de piramides van Gizeh, Met 4-daagse Nijlcruise & inclusief transfers.

Faciliteiten accommodatie

  • ,

COVID-19 informatie

De regels en beperkingen vanwege het Coronavirus (COVID-19), verschillen per land en zelfs regio. Ook kunnen deze regels elke week worden gewijzigd. Ook in geval van code geel kan dit gevolgen hebben voor jouw vakantie gevoel op de bestemming.

Beperkingen omtrent Corona voor faciliteiten

Faciliteiten in hotels, resorts, vakantieparken en restaurants kunnen door lokale regelgeving beperkt zijn. Zo zal je niet gebruik kunnen maken van een lopend buffet, maar wordt dit aan tafel geserveerd. In sommige gevallen zal animatie beperkt aanwezig zijn of geheel geschrapt zijn. Ook is het mogelijk dat het zwembad en kinderspeelplaatsen zijn afgezet en niet gebruikt mogen worden. Dagtrips, restaurant bezoek en andere uitjes kunnen ook zijn beperkt. Lees hier meer over bij de omschrijving van de accommodatie.

Lokale regelgeving omtrent Corona

Vele vakantie bestemmingen kennen diverse (COVID-19) Coronaregels en strenge handhavingen. Zo zal voor het inreizen van een land bijvoorbeeld een COVID-19 test of -vaccinatie verplicht zijn. Denk hierbij ook aan het dragen van mondkapjes, het moeten desinfecteren van je handen, het op laten nemen van je temperatuur, het navolgen van een avondklok, de beperking van een groep van maximaal 4 of 6 personen (ook aan tafel op het terras of in het restaurant) en het respecteren van de 2 meter afstandregel.

Gratis annuleren van de vakantie

Tijdens de Corona (COVID-19) situatie zijn alle boekingen op reizen gratis te annuleren tot een week voor vertrekdatum! Ook kun je jouw reis gratis omboeken tot een week voor vertrek. Bijvoorbeeld naar een andere vakantie bestemming of accommodatie.

Vakantie aanbieding disclaimer

OP=OP! De genoemde aanbieding is alleen op basis van beschikbaarheid voor de reisdatum: Dinsdag 15 februari 2022. Prijswijzigingen en drukfouten voorbehouden. We geven hier alleen de vakantie aanbieding weer, zoals bij ons bekend is gemaakt door reisaanbieder TUI, op datum van publicatie: 2022-01-06. We kunnen dan ook niet verantwoordelijk worden gehouden voor onjuiste informatie in deze advertentie. Wij doen ons best om eventuele (belangrijke) wijzigingen door te voeren. Zodra de aangegeven reisdatum is gepasseerd, zal deze advertentie niet worden aangepast of verwijderd. Jouw reis kan echter op een latere datum met een andere last minute- of vroegboek korting beschikbaar zijn!