Last minute vakantie Hurghada 🏝️ Jaz Casa Del Mar Beach

Prijs (p/p)€993,-€1211,- -18%
Vertrek opZaterdag 12 juni 2021
Verblijf8 Dagen all inclusive
Accommodatie5 Sterren hotel
Bestemming Egypte »  Hurghada »  Hurghada-stad
VervoerInclusief vlucht en transfer
TouroperatorTUI
GarantiesLaagste prijs, flexibel omboeken, gratis annuleren, repatriëring
Nu boeken bij TUI

Goedkope vakantie Egypte ☀ 8 Dagen all inclusive in Jaz Casa Del Mar Beach, Hurghada-stad ☀ Inclusief vlucht en transfer ☀ Vliegvakantie met vertrek vanaf Amsterdam ☀ € 993,- p/p ☀ Verblijf in 5 sterren hotel ☀ Last minute vakantie Hurghada - Egypte met vertrek op zaterdag 12 juni 2021 ☀ Veilig boeken bij TUI met geld terug garantie bij calamiteiten.

9

Jaz Casa Del Mar Beach

Het ultieme vakantiegevoel voor een vakantie in Egypte zal bij Hotel Jaz Casa Del Mar Beach in Hurghada-stad niet ontbreken. Even wakker worden tijdens het riante ontbijtbuffet. En wanneer je over het privéstrand loopt, zitten de kinderen midden in een toernooitje tafeltennis met hun nieuwe vrienden van de miniclub. Dit hotel heeft een fijne All Inclusive formule, zelfs de ijsjes zijn gratis! 's Avonds geniet je van het uitzicht wanneer de zon in de Rode Zee zakt. Dit doe je gewoon vanaf je terras of balkon, dichter bij de zee kan bijna niet.

Last minute vakantie Hurghada 🏝️ Jaz Casa Del Mar Beach
Last minute vakantie Hurghada 🏝️ Jaz Casa Del Mar Beach
Last minute vakantie Hurghada 🏝️ Jaz Casa Del Mar Beach
Last minute vakantie Hurghada 🏝️ Jaz Casa Del Mar Beach

Faciliteiten accommodatie

  • Volledig gerenoveerd!
  • De Rode zee aan je voeten
  • Relaxen onder een parasol
  • Blijf in shape in de gym
  • Afkoelen in het zwembad
  • Kinderen meer dan welkom
  • Ook fijn: all inclusive

COVID-19 informatie

De regels en beperkingen vanwege het Coronavirus (COVID-19), verschillen per land en zelfs regio. Ook kunnen deze regels elke week worden gewijzigd. Ook in geval van code geel kan dit gevolgen hebben voor jouw vakantie gevoel op de bestemming.

Beperkingen omtrent Corona voor faciliteiten

Faciliteiten in hotels, resorts, vakantieparken en restaurants kunnen door lokale regelgeving beperkt zijn. Zo zal je niet gebruik kunnen maken van een lopend buffet, maar wordt dit aan tafel geserveerd. In sommige gevallen zal animatie beperkt aanwezig zijn of geheel geschrapt zijn. Ook is het mogelijk dat het zwembad en kinderspeelplaatsen zijn afgezet en niet gebruikt mogen worden. Dagtrips, restaurant bezoek en andere uitjes kunnen ook zijn beperkt. Lees hier meer over bij de omschrijving van de accommodatie.

Lokale regelgeving omtrent Corona

Vele vakantie bestemmingen kennen diverse (COVID-19) Coronaregels en strenge handhavingen. Zo zal voor het inreizen van een land bijvoorbeeld een COVID-19 test of -vaccinatie verplicht zijn. Denk hierbij ook aan het dragen van mondkapjes, het moeten desinfecteren van je handen, het op laten nemen van je temperatuur, het navolgen van een avondklok, de beperking van een groep van maximaal 4 of 6 personen (ook aan tafel op het terras of in het restaurant) en het respecteren van de 2 meter afstandregel.

Gratis annuleren van de vakantie

Tijdens de Corona (COVID-19) situatie zijn alle boekingen op reizen gratis te annuleren tot een week voor vertrekdatum! Ook kun je jouw reis gratis omboeken tot een week voor vertrek. Bijvoorbeeld naar een andere vakantie bestemming of accommodatie.

Vakantie aanbieding disclaimer

OP=OP! De genoemde aanbieding is alleen op basis van beschikbaarheid voor de reisdatum: Zaterdag 12 juni 2021. Prijswijzigingen en drukfouten voorbehouden. We geven hier alleen de vakantie aanbieding weer, zoals bij ons bekend is gemaakt door reisaanbieder TUI, op datum van publicatie: 2021-06-10. We kunnen dan ook niet verantwoordelijk worden gehouden voor onjuiste informatie in deze advertentie. Wij doen ons best om eventuele (belangrijke) wijzigingen door te voeren. Zodra de aangegeven reisdatum is gepasseerd, zal deze advertentie niet worden aangepast of verwijderd. Jouw reis kan echter op een latere datum met een andere last minute- of vroegboek korting beschikbaar zijn!