Last minute vakantie Athene 🏝️ Wyndham Athens Residence

Prijs (per persoon)€932,-€1137,- -18%
Vertrek opDonderdag 30 juni 2022
Verblijf8 Dagen logies ontbijt
Accommodatie4 Sterren hotel
Bestemming Griekenland »  Athene »  Athene
VervoerInclusief vlucht en transfer
ReisorganisatieTravelStore
GarantiesLaagste prijs, flexibel omboeken, gratis annuleren, repatriëring
Nu boeken bij TravelStore

Goedkope vakantie Griekenland ☀ 8 Dagen logies ontbijt in Wyndham Athens Residence, Athene ☀ Inclusief vlucht en transfer ☀ Vliegvakantie met vertrek vanaf Dusseldorf ☀ € 932,-  (per persoon) ☀ Verblijf in 4 sterren hotel ☀ Last minute vakantie Athene - Griekenland met vertrek op donderdag 30 juni 2022 ☀ Veilig boeken bij TravelStore met geld terug garantie bij calamiteiten.

8

Wyndham Athens Residence

Algemene beschrijving:is Athens. Een supermarkt is gelegen in de nabijheid van het hotel. Een discotheek bevindt zich in de buurt van het hotel. De volgende bezienswaardigheden zijn bereikbaar...

Vakantiedeal disclaimer

OP=OP! De genoemde aanbieding is alleen op basis van beschikbaarheid voor de reisdatum: Donderdag 30 juni 2022. Prijswijzigingen en drukfouten voorbehouden. We geven hier alleen de vakantie aanbieding weer, zoals bij ons bekend is gemaakt door reisaanbieder TravelStore, op datum van publicatie: 2022-06-14. We kunnen dan ook niet verantwoordelijk worden gehouden voor onjuiste informatie in deze advertentie. Wij doen ons best om eventuele (belangrijke) wijzigingen door te voeren. Zodra de aangegeven reisdatum is gepasseerd, zal deze advertentie niet worden aangepast of verwijderd. Jouw reis kan echter op een latere datum met een andere last minute- of vroegboek korting beschikbaar zijn!