Vroege vogels korting vakantie Corfu 🏝️ Angela Beach 8 Dagen €578,-

Prijs (per persoon)€578,-€917,- -37%
Vertrek opDinsdag 9 mei 2023
Verblijf8 Dagen all inclusive
Accommodatie3 Sterren hotel
Bestemming Griekenland »  Corfu »  Roda
VervoerInclusief vlucht en transfer
ReisorganisatieTravelStore
GarantiesLaagste prijs, flexibel omboeken, repatriëring
Nu boeken bij TravelStore

Inpakkers prijs vakantie Griekenland ☀ 8 Dagen all inclusive in Angela Beach, Roda ☀ Inclusief vlucht en transfer ☀ Vliegvakantie met vertrek vanaf Keulen € 578,-  (per persoon) ☀ Verblijf in 3 sterren hotel ☀ Vroege vogels korting vakantie Corfu - Griekenland met vertrek op dinsdag 9 mei 2023 ☀ Veilig boeken bij TravelStore met repatriëring bij calamiteiten.

8

Angela Beach

Locatie:Dit aparthotel ligt op ongeveer 3 km van het centrum van Astrakeri.Faciliteiten:Aan de receptie in de ontvangstruimte staat het vriendelijke personeel de gasten met raad en daad bij....

Vakantiedeal disclaimer

OP=OP! De genoemde aanbieding is alleen op basis van beschikbaarheid voor de reisdatum: Dinsdag 9 mei 2023. Prijswijzigingen en drukfouten voorbehouden. We geven hier alleen de vakantie aanbieding weer, zoals bij ons bekend is gemaakt door reisaanbieder TravelStore, op datum van publicatie: 2023-01-07. We kunnen dan ook niet verantwoordelijk worden gehouden voor onjuiste informatie in deze advertentie. Wij doen ons best om eventuele (belangrijke) wijzigingen door te voeren. Zodra de aangegeven reisdatum is gepasseerd, zal deze advertentie niet worden aangepast of verwijderd. Jouw reis kan echter op een latere datum met een andere last minute- of vroegboek korting beschikbaar zijn!