TIP! vakantie Corfu 🏝️ TIME TO SMILE Saint Nicholas 8 Dagen €462,-

Prijs (per persoon)€462,-€924,- -50%
Vertrek opDinsdag 2 mei 2023
Verblijf8 Dagen
Accommodatie4 Sterren appartement
Bestemming Griekenland »  Corfu »  Gouvia
VervoerInclusief vlucht en transfer
ReisorganisatieTUI
GarantiesLaagste prijs, flexibel omboeken, repatriëring
Nu boeken bij TUI

Stuntprijs meivakantie Griekenland ☀ 8 Dagen in TIME TO SMILE Saint Nicholas, Gouvia ☀ Inclusief vlucht en transfer € 462,-  (per persoon) ☀ Verblijf in 4 sterren appartement ☀ TIP! vakantie Corfu - Griekenland met vertrek op dinsdag 2 mei 2023 ☀ Veilig boeken bij TUI met repatriëring bij calamiteiten.

8.1

TIME TO SMILE Saint Nicholas

8-daagse Zonvakantie naar Corfu bij TIME TO SMILE Saint Nicholas. Moderne appartementen, Blij worden van fris design, Service met een SMILE, Proef de streek in het restaurant, Geschikt voor TUI Workation, Tip: huur een auto & inclusief transfers.. Beleef een top vakantie in de eerste TIME TO SMILE op Corfu! Na een grondige verbouwing is Saint Nicholas omgetoverd tot een modern complex waar het je aan niets zal ontbreken. De vernieuwde appartementen in natuurlijke kleuren hebben een inloopdouche, comfortabele bedden en moderne keuken. De heerlijke tuin en het prachtige uitzicht maken het genieten compleet. Je kunt natuurlijk zelf een kopje Nespresso koffie maken in je appartement maar het is ook leuk om bij de coffee bar iets nieuws te proberen en ondertussen te bedenken wat je die dag zult gaan doen. Relaxen bij het zwembad of huur een auto om meer van dit groene eiland te zien. En als je er zelf niet uitkomt is er altijd nog de Nederlandse service host die je graag helpt. Wil je een avond niet zelf koken? Schuif dan aan in het restaurant waar de heerlijkste Griekse gerechten worden geserveerd.

TIP! vakantie Corfu 🏝️ TIME TO SMILE Saint Nicholas 8 Dagen €462,-
TIP! vakantie Corfu 🏝️ TIME TO SMILE Saint Nicholas 8 Dagen €462,-
TIP! vakantie Corfu 🏝️ TIME TO SMILE Saint Nicholas 8 Dagen €462,-
TIP! vakantie Corfu 🏝️ TIME TO SMILE Saint Nicholas 8 Dagen €462,-

Vakantie highlights

 • Moderne appartementen
 • Blij worden van fris design
 • Service met een SMILE
 • Proef de streek in het restaurant
 • Geschikt voor TUI Workation
 • Tip: huur een auto & inclusief transfers.

Faciliteiten accommodatie

 • Zwembad
 • Bar
 • Speeltuin
 • Tuin,

Vakantiedeal disclaimer

OP=OP! De genoemde aanbieding is alleen op basis van beschikbaarheid voor de reisdatum: Dinsdag 2 mei 2023. Prijswijzigingen en drukfouten voorbehouden. We geven hier alleen de vakantie aanbieding weer, zoals bij ons bekend is gemaakt door reisaanbieder TUI, op datum van publicatie: 2023-03-02. We kunnen dan ook niet verantwoordelijk worden gehouden voor onjuiste informatie in deze advertentie. Wij doen ons best om eventuele (belangrijke) wijzigingen door te voeren. Zodra de aangegeven reisdatum is gepasseerd, zal deze advertentie niet worden aangepast of verwijderd. Jouw reis kan echter op een latere datum met een andere last minute- of vroegboek korting beschikbaar zijn!