Aanbieding zonvakantie Kreta 🏝️ La Playa Beach

Prijs (per persoon)€412,-€542,- -24%
Vertrek opMaandag 9 oktober 2023
Verblijf8 Dagen
Accommodatie3 Sterren appartement
Bestemming Griekenland »  Kreta »  Malia
VervoerInclusief vlucht en transfer
TouroperatorTUI
GarantiesLaagste prijs, flexibel omboeken, gratis annuleren, repatriëring
Nu boeken bij TUI

Goedkope zonvakantie Griekenland ☀ 8 Dagen in La Playa Beach, Malia ☀ Inclusief vlucht en transfer ☀ € 412,-  (per persoon) ☀ Verblijf in 3 sterren appartement ☀ Aanbieding zonvakantie Kreta - Griekenland met vertrek op maandag 9 oktober 2023 ☀ Veilig boeken bij TUI met geld terug garantie bij calamiteiten.

8.3

La Playa Beach

8-daagse Zonvakantie naar Kreta bij La Playa Beach. Een kamer zonder poespas, Centrum van Malia om de hoek, Taverna op loopafstand, Drink een drankje aan het zwembad, Rol zo de zee in, Naast het strand ontbijten & inclusief transfers.. Met een lekker drankje en een knabbeltje zit je op het balkon terwijl het ruisen van de zee het enige is dat je hoort. In je appartement van La Playa ga je je straks klaar maken voor een gezellige dag. De kamer is eenvoudig van stuk, maar je rolt wel zo op het zandstrand waar het complex direct aan ligt. Gezellig uit eten? Het centrum vind je op korte loopafstand.

Aanbieding zonvakantie Kreta 🏝️ La Playa Beach
Aanbieding zonvakantie Kreta 🏝️ La Playa Beach
Aanbieding zonvakantie Kreta 🏝️ La Playa Beach
Aanbieding zonvakantie Kreta 🏝️ La Playa Beach

Vakantie highlights

  • Een kamer zonder poespas, Centrum van Malia om de hoek, Taverna op loopafstand, Drink een drankje aan het zwembad, Rol zo de zee in, Naast het strand ontbijten & inclusief transfers.

Faciliteiten accommodatie

  • Zwembad
  • Bar,

Vakantiedeal disclaimer

OP=OP! De genoemde aanbieding is alleen op basis van beschikbaarheid voor de reisdatum: Maandag 9 oktober 2023. Prijswijzigingen en drukfouten voorbehouden. We geven hier alleen de vakantie aanbieding weer, zoals bij ons bekend is gemaakt door reisaanbieder TUI, op datum van publicatie: 2022-11-13. We kunnen dan ook niet verantwoordelijk worden gehouden voor onjuiste informatie in deze advertentie. Wij doen ons best om eventuele (belangrijke) wijzigingen door te voeren. Zodra de aangegeven reisdatum is gepasseerd, zal deze advertentie niet worden aangepast of verwijderd. Jouw reis kan echter op een latere datum met een andere last minute- of vroegboek korting beschikbaar zijn!