Ongelooflijke actieprijs vakantie Kreta 🏝️ Oasis Beach 8 Dagen €651,-

Prijs (per persoon)€651,-€775,- -16%
Vertrek opMaandag 8 mei 2023
Verblijf8 Dagen logies ontbijt
Accommodatie3 Sterren hotel
Bestemming Griekenland »  Kreta »  Anissaras
VervoerInclusief vlucht en transfer
ReisorganisatieTravelStore
GarantiesLaagste prijs, flexibel omboeken, repatriëring
Nu boeken bij TravelStore

Dagdeal vakantie Griekenland ☀ 8 Dagen logies ontbijt in Oasis Beach, Anissaras ☀ Inclusief vlucht en transfer ☀ Vliegvakantie met vertrek vanaf Dusseldorf € 651,-  (per persoon) ☀ Verblijf in 3 sterren hotel ☀ Ongelooflijke actieprijs vakantie Kreta - Griekenland met vertrek op maandag 8 mei 2023 ☀ Veilig boeken bij TravelStore met repatriëring bij calamiteiten.

9

Oasis Beach

In het vakantiegebied van Anissaras. Het lange, langzaam aflopende zandstrand ligt op ca. 250 m afstand. Tavernes en minimarkten voor de dagelijkse behoeften in de buurt van het hotel. Het centrum...

Vakantiedeal disclaimer

OP=OP! De genoemde aanbieding is alleen op basis van beschikbaarheid voor de reisdatum: Maandag 8 mei 2023. Prijswijzigingen en drukfouten voorbehouden. We geven hier alleen de vakantie aanbieding weer, zoals bij ons bekend is gemaakt door reisaanbieder TravelStore, op datum van publicatie: 2023-02-26. We kunnen dan ook niet verantwoordelijk worden gehouden voor onjuiste informatie in deze advertentie. Wij doen ons best om eventuele (belangrijke) wijzigingen door te voeren. Zodra de aangegeven reisdatum is gepasseerd, zal deze advertentie niet worden aangepast of verwijderd. Jouw reis kan echter op een latere datum met een andere last minute- of vroegboek korting beschikbaar zijn!