Heerlijke vakantie Rhodos 🏝️ Athineon

Prijs (per persoon)€730,-€1014,- -28%
Vertrek opZondag 21 augustus 2022
Verblijf8 Dagen
Accommodatie4 Sterren appartement
Bestemming Griekenland »  Rhodos »  Rhodos stad
VervoerInclusief vlucht en transfer
TouroperatorTUI
GarantiesLaagste prijs, flexibel omboeken, gratis annuleren, repatriëring
Nu boeken bij TUI

Goedkope zomervakantie Griekenland ☀ 8 Dagen in Athineon, Rhodos stad ☀ Inclusief vlucht en transfer ☀ € 730,-  (per persoon) ☀ Verblijf in 4 sterren appartement ☀ Heerlijke vakantie Rhodos - Griekenland met vertrek op zondag 21 augustus 2022 ☀ Veilig boeken bij TUI met geld terug garantie bij calamiteiten.

7

Athineon

8-daagse Zonvakantie naar Rhodos bij Athineon. Al jaren zeer geliefd, Goed toeven bij het zwembad, Ruim appartement met prima bedden, Het oude centrum om de hoek, Service: op en top, Kijk uit op de Mandraki haven & inclusief transfers.. Alles wat je nodig hebt voor een vakantie op Rhodos, vind je bij een verblijf in Athineon. Er is in je eigen, ruime, appartement aan alle basics gedacht. Een Griekse salade, met die heerlijke fèta die je bij de supermarkt hebt gekocht, maak jij gewoon zelf in je eigen kitchenette. Na een korte siësta op het balkon is het tijd om een ander deel van Rhodos stad te bekijken. Stap het dakterras op, vanaf het hoogste punt van het gebouw heb je een goed uitzicht. Wat wordt het plan voor de middag terug naar het verleden in het historische centrum van Rhodos? Of met een ijsje in de hand boten kijken in de Mandraki haven?

Heerlijke vakantie Rhodos 🏝️ Athineon
Heerlijke vakantie Rhodos 🏝️ Athineon
Heerlijke vakantie Rhodos 🏝️ Athineon
Heerlijke vakantie Rhodos 🏝️ Athineon

Vakantie highlights

  • Al jaren zeer geliefd, Goed toeven bij het zwembad, Ruim appartement met prima bedden, Het oude centrum om de hoek, Service: op en top, Kijk uit op de Mandraki haven & inclusief transfers.

Faciliteiten accommodatie

  • Zwembad
  • Bar
  • Speeltuin
  • Supermarkt
  • Tuin
  • Fitness
  • Sauna,

Vakantiedeal disclaimer

OP=OP! De genoemde aanbieding is alleen op basis van beschikbaarheid voor de reisdatum: Zondag 21 augustus 2022. Prijswijzigingen en drukfouten voorbehouden. We geven hier alleen de vakantie aanbieding weer, zoals bij ons bekend is gemaakt door reisaanbieder TUI, op datum van publicatie: 2022-07-06. We kunnen dan ook niet verantwoordelijk worden gehouden voor onjuiste informatie in deze advertentie. Wij doen ons best om eventuele (belangrijke) wijzigingen door te voeren. Zodra de aangegeven reisdatum is gepasseerd, zal deze advertentie niet worden aangepast of verwijderd. Jouw reis kan echter op een latere datum met een andere last minute- of vroegboek korting beschikbaar zijn!