Korting zonvakantie Rhodos 🏝️ Barbie

Prijs (per persoon)€382,-€749,- -49%
Vertrek opDinsdag 11 oktober 2022
Verblijf8 Dagen
Accommodatie3 Sterren appartement
Bestemming Griekenland »  Rhodos »  Trianta
VervoerInclusief vlucht en transfer
TouroperatorTUI
GarantiesLaagste prijs, flexibel omboeken, gratis annuleren, repatriëring
Nu boeken bij TUI

Goedkope herfstvakantie Griekenland ☀ 8 Dagen in Barbie, Trianta ☀ Inclusief vlucht en transfer ☀ € 382,-  (per persoon) ☀ Verblijf in 3 sterren appartement ☀ Korting zonvakantie Rhodos - Griekenland met vertrek op dinsdag 11 oktober 2022 ☀ Veilig boeken bij TUI met geld terug garantie bij calamiteiten.

8.2

Barbie

8-daagse Zonvakantie naar Rhodos bij Barbie. Fijn: nette appartementen, Griekse snacks met liefde gemaakt, Service, vriendelijke eigenaren, Afkoelen in het ruime zwembad, Een speeltuin voor de kleintjes & inclusief transfers.. Het vriendelijke eigenaarskoppel van het appartementencomplex heet je van harte welkom bij aankomst. Zouden ze je nog herkennen van vorig seizoen? Ja hoor, met een zwaai wordt je favoriete drankje op de bar gezet. De appartementen zijn wellicht wat eenvoudig, maar ze zijn altijd netjes en schoon.

Korting zonvakantie Rhodos 🏝️ Barbie
Korting zonvakantie Rhodos 🏝️ Barbie
Korting zonvakantie Rhodos 🏝️ Barbie
Korting zonvakantie Rhodos 🏝️ Barbie

Vakantie highlights

  • Fijn: nette appartementen, Griekse snacks met liefde gemaakt, Service, vriendelijke eigenaren, Afkoelen in het ruime zwembad, Een speeltuin voor de kleintjes & inclusief transfers.

Faciliteiten accommodatie

  • Zwembad
  • Restaurant
  • Bar
  • Speeltuin
  • Tuin,

Vakantiedeal disclaimer

OP=OP! De genoemde aanbieding is alleen op basis van beschikbaarheid voor de reisdatum: Dinsdag 11 oktober 2022. Prijswijzigingen en drukfouten voorbehouden. We geven hier alleen de vakantie aanbieding weer, zoals bij ons bekend is gemaakt door reisaanbieder TUI, op datum van publicatie: 2022-06-23. We kunnen dan ook niet verantwoordelijk worden gehouden voor onjuiste informatie in deze advertentie. Wij doen ons best om eventuele (belangrijke) wijzigingen door te voeren. Zodra de aangegeven reisdatum is gepasseerd, zal deze advertentie niet worden aangepast of verwijderd. Jouw reis kan echter op een latere datum met een andere last minute- of vroegboek korting beschikbaar zijn!