TIP zonvakantie Rhodos 🏝️ Filerimos Village

Prijs€503,-€708,- -29%
Vertrek opZondag 16 april 2023
Verblijf8 Dagen all inclusive
Accommodatie3 Sterren villa
Bestemming Griekenland »  Rhodos »  Ialyssos
VervoerInclusief vlucht en transfer
ReisorganisatieTravelStore
GarantiesLaagste prijs, flexibel omboeken, gratis annuleren, repatriëring
Nu boeken bij TravelStore

Goedkope zonvakantie Griekenland ☀ 8 Dagen all inclusive in Filerimos Village, Ialyssos ☀ Inclusief vlucht en transfer ☀ Vliegvakantie met vertrek vanaf Eindhoven ☀ € 503,-  ☀ Verblijf in 3 sterren villa ☀ TIP zonvakantie Rhodos - Griekenland met vertrek op zondag 16 april 2023 ☀ Veilig boeken bij TravelStore met geld terug garantie bij calamiteiten.

7

Filerimos Village

Filerimos Village ligt aan de voet van de historische berg Filerimos tussen de twee dorpen Ialyssos en Kremasti aan de noordwestkant van Rhodos. Filerimos Village staat garant voor een heerlijke...

Vakantiedeal disclaimer

OP=OP! De genoemde aanbieding is alleen op basis van beschikbaarheid voor de reisdatum: Zondag 16 april 2023. Prijswijzigingen en drukfouten voorbehouden. We geven hier alleen de vakantie aanbieding weer, zoals bij ons bekend is gemaakt door reisaanbieder TravelStore, op datum van publicatie: 2022-11-10. We kunnen dan ook niet verantwoordelijk worden gehouden voor onjuiste informatie in deze advertentie. Wij doen ons best om eventuele (belangrijke) wijzigingen door te voeren. Zodra de aangegeven reisdatum is gepasseerd, zal deze advertentie niet worden aangepast of verwijderd. Jouw reis kan echter op een latere datum met een andere last minute- of vroegboek korting beschikbaar zijn!