Goedkoop op zonvakantie Rhodos 🏝️ Leonardo Kolymbia Resort

Prijs (per persoon)€700,-€1077,- -35%
Vertrek opZondag 16 april 2023
Verblijf8 Dagen all inclusive
Accommodatie5 Sterren hotel
Bestemming Griekenland »  Rhodos »  Kolymbia
VervoerInclusief vlucht en transfer
ReisorganisatieTravelStore
GarantiesLaagste prijs, flexibel omboeken, gratis annuleren, repatriëring
Nu boeken bij TravelStore

Goedkope zonvakantie Griekenland ☀ 8 Dagen all inclusive in Leonardo Kolymbia Resort, Kolymbia ☀ Inclusief vlucht en transfer ☀ Vliegvakantie met vertrek vanaf Dusseldorf ☀ € 700,-  (per persoon) ☀ Verblijf in 5 sterren hotel ☀ Goedkoop op zonvakantie Rhodos - Griekenland met vertrek op zondag 16 april 2023 ☀ Veilig boeken bij TravelStore met geld terug garantie bij calamiteiten.

8

Leonardo Kolymbia Resort

Op ca. 250 m van een baai met kiezel-/zandstrand, in het centrum van Kolymbia. Tavernes en winkels in de nabije omgeving. Het centrum van Rhodos ligt op ca. 28 km, de luchthaven op ca. 30 km.

Vakantiedeal disclaimer

OP=OP! De genoemde aanbieding is alleen op basis van beschikbaarheid voor de reisdatum: Zondag 16 april 2023. Prijswijzigingen en drukfouten voorbehouden. We geven hier alleen de vakantie aanbieding weer, zoals bij ons bekend is gemaakt door reisaanbieder TravelStore, op datum van publicatie: 2022-12-31. We kunnen dan ook niet verantwoordelijk worden gehouden voor onjuiste informatie in deze advertentie. Wij doen ons best om eventuele (belangrijke) wijzigingen door te voeren. Zodra de aangegeven reisdatum is gepasseerd, zal deze advertentie niet worden aangepast of verwijderd. Jouw reis kan echter op een latere datum met een andere last minute- of vroegboek korting beschikbaar zijn!