TOP DEAL zonvakantie Thassos 🏝️ Nikoleta Luxury Villa

Prijs (per persoon)€751,-€963,- -22%
Vertrek opDinsdag 24 augustus 2021
Verblijf8 Dagen
Accommodatie3.5 Sterren villa
Bestemming Griekenland »  Thassos »  Thassos-stad
VervoerInclusief vlucht en transfer
TouroperatorTUI
GarantiesLaagste prijs, flexibel omboeken, gratis annuleren, repatriëring
Nu boeken bij TUI

Goedkope zomervakantie Griekenland ☀ 8 Dagen in Nikoleta Luxury Villa, Thassos-stad ☀ Inclusief vlucht en transfer ☀ Vliegvakantie met vertrek vanaf Amsterdam ☀ € 751,- per persoon ☀ Verblijf in 3.5 sterren villa ☀ TOP DEAL zonvakantie Thassos - Griekenland met vertrek op dinsdag 24 augustus 2021 ☀ Veilig boeken bij TUI met geld terug garantie bij calamiteiten.

8

Nikoleta Luxury Villa

In Nikoleta Luxury Villa in Thassos-stad wordt iedereen met open armen ontvangen. Het was altijd al de droom van Dimitris Sidiropoulos en zijn vrouw Kety: een boutique hotel te creëren op het prachtige Thassos. Tegenwoordig runt dochter Nikoleta het familiehotel met haar man, terwijl ze daarnaast haar beroep als tandarts uitoefent. De kamers in Nikoleta Luxury Villa zijn stijlvol met ieder een eigen karakter. Kom tot rust in de prachtige bloementuin, neem een frisse duik in het zwembad of ontdek de omgeving. Genieten!

TOP DEAL zonvakantie Thassos 🏝️ Nikoleta Luxury Villa
TOP DEAL zonvakantie Thassos 🏝️ Nikoleta Luxury Villa
TOP DEAL zonvakantie Thassos 🏝️ Nikoleta Luxury Villa
TOP DEAL zonvakantie Thassos 🏝️ Nikoleta Luxury Villa

Faciliteiten accommodatie

  • Sfeervol en charmant
  • Met liefde ingerichte kamers
  • Ontbijt op het terras
  • Heerlijk toeven in de mooie tuin
  • Boek snel, zeer gewild!
  • Centrum op loopafstand

COVID-19 informatie

De regels en beperkingen vanwege het Coronavirus (COVID-19), verschillen per land en zelfs regio. Ook kunnen deze regels elke week worden gewijzigd. Ook in geval van code geel kan dit gevolgen hebben voor jouw vakantie gevoel op de bestemming.

Beperkingen omtrent Corona voor faciliteiten

Faciliteiten in hotels, resorts, vakantieparken en restaurants kunnen door lokale regelgeving beperkt zijn. Zo zal je niet gebruik kunnen maken van een lopend buffet, maar wordt dit aan tafel geserveerd. In sommige gevallen zal animatie beperkt aanwezig zijn of geheel geschrapt zijn. Ook is het mogelijk dat het zwembad en kinderspeelplaatsen zijn afgezet en niet gebruikt mogen worden. Dagtrips, restaurant bezoek en andere uitjes kunnen ook zijn beperkt. Lees hier meer over bij de omschrijving van de accommodatie.

Lokale regelgeving omtrent Corona

Vele vakantie bestemmingen kennen diverse (COVID-19) Coronaregels en strenge handhavingen. Zo zal voor het inreizen van een land bijvoorbeeld een COVID-19 test of -vaccinatie verplicht zijn. Denk hierbij ook aan het dragen van mondkapjes, het moeten desinfecteren van je handen, het op laten nemen van je temperatuur, het navolgen van een avondklok, de beperking van een groep van maximaal 4 of 6 personen (ook aan tafel op het terras of in het restaurant) en het respecteren van de 2 meter afstandregel.

Gratis annuleren van de vakantie

Tijdens de Corona (COVID-19) situatie zijn alle boekingen op reizen gratis te annuleren tot een week voor vertrekdatum! Ook kun je jouw reis gratis omboeken tot een week voor vertrek. Bijvoorbeeld naar een andere vakantie bestemming of accommodatie.

Vakantie aanbieding disclaimer

OP=OP! De genoemde aanbieding is alleen op basis van beschikbaarheid voor de reisdatum: Dinsdag 24 augustus 2021. Prijswijzigingen en drukfouten voorbehouden. We geven hier alleen de vakantie aanbieding weer, zoals bij ons bekend is gemaakt door reisaanbieder TUI, op datum van publicatie: 2021-07-23. We kunnen dan ook niet verantwoordelijk worden gehouden voor onjuiste informatie in deze advertentie. Wij doen ons best om eventuele (belangrijke) wijzigingen door te voeren. Zodra de aangegeven reisdatum is gepasseerd, zal deze advertentie niet worden aangepast of verwijderd. Jouw reis kan echter op een latere datum met een andere last minute- of vroegboek korting beschikbaar zijn!