Korting vakantie Plitvice Meren 🏝️ Plitvice Holiday Resort

Prijs (p/p)€206,-€294,- -30%
Vertrek opDonderdag 1 april 2021
Verblijf8 Dagen
Accommodatie3 Sterren vakantiepark
Bestemming Kroatië »  Plitvice Meren »  Plitvicka Jezera
VervoerEigen vervoer
TouroperatorTUI
GarantiesLaagste prijs, flexibel omboeken, gratis annuleren
Nu boeken bij TUI

Goedkope vakantie Kroatië ☀ 8 Dagen in Plitvice Holiday Resort, Plitvicka Jezera ☀ € 206,- p/p ☀ Verblijf in 3 sterren vakantiepark ☀ Korting vakantie Plitvice Meren - Kroatië met vertrek op donderdag 1 april 2021 ☀ Veilig boeken bij TUI met geld terug garantie bij Corona code rood of -oranje.

9.1

Plitvice Holiday Resort

Het Plitvice Holiday Resort in Plitvicka is een bijzonder resort. Slaap je in een tipi, een boomhut of een huisje aan het meer? Ga lekker actief het resort of de omgeving verkennen. Geniet van de natuur van National Park Plitvice Meren, klauter door de grotter van Barac, neem een kijkje in het eco-etno dorp Rastoka of ontdek de omgeving ter paard. Tijdens je verblijf op het Plitvice Holiday Resort hoef je je geen seconde te vervelen!

Korting vakantie Plitvice Meren 🏝️ Plitvice Holiday Resort
Korting vakantie Plitvice Meren 🏝️ Plitvice Holiday Resort
Korting vakantie Plitvice Meren 🏝️ Plitvice Holiday Resort
Korting vakantie Plitvice Meren 🏝️ Plitvice Holiday Resort

Faciliteiten accommodatie

  • Exclusief in ons aanbod
  • Plitvice Meren op circa 8 km
  • Gloednieuwe stacaravans
  • Proef de streek in het restaurant
  • Geschikt voor actievelingen
  • Een echte prijstopper

COVID-19 informatie

De regels en beperkingen vanwege het Coronavirus (COVID-19), verschillen per land en zelfs regio. Ook kunnen deze regels elke week worden gewijzigd. Ook in geval van code geel kan dit gevolgen hebben voor jouw vakantie gevoel op de bestemming.

Beperkingen omtrent Corona voor faciliteiten

Faciliteiten in hotels, resorts, vakantieparken en restaurants kunnen door lokale regelgeving beperkt zijn. Zo zal je niet gebruik kunnen maken van een lopend buffet, maar wordt dit aan tafel geserveerd. In sommige gevallen zal animatie beperkt aanwezig zijn of geheel geschrapt zijn. Ook is het mogelijk dat het zwembad en kinderspeelplaatsen zijn afgezet en niet gebruikt mogen worden. Dagtrips, restaurant bezoek en andere uitjes kunnen ook zijn beperkt. Lees hier meer over bij de omschrijving van de accommodatie.

Lokale regelgeving omtrent Corona

Vele vakantie bestemmingen kennen diverse (COVID-19) Coronaregels en strenge handhavingen. Zo zal voor het inreizen van een land bijvoorbeeld een COVID-19 test of -vaccinatie verplicht zijn. Denk hierbij ook aan het dragen van mondkapjes, het moeten desinfecteren van je handen, het op laten nemen van je temperatuur, het navolgen van een avondklok, de beperking van een groep van maximaal 4 of 6 personen (ook aan tafel op het terras of in het restaurant) en het respecteren van de 2 meter afstandregel.

Gratis annuleren van de vakantie

Tijdens de Corona (COVID-19) situatie zijn alle boekingen op reizen gratis te annuleren tot een week voor vertrekdatum! Ook kun je jouw reis gratis omboeken tot een week voor vertrek. Bijvoorbeeld naar een andere vakantie bestemming of accommodatie.

Vakantie aanbieding disclaimer

OP=OP! De genoemde aanbieding is alleen op basis van beschikbaarheid voor de reisdatum: Donderdag 1 april 2021. Prijswijzigingen en drukfouten voorbehouden. We geven hier alleen de vakantie aanbieding weer, zoals bij ons bekend is gemaakt door reisaanbieder TUI, op datum van publicatie: 2021-04-23. We kunnen dan ook niet verantwoordelijk worden gehouden voor onjuiste informatie in deze advertentie. Wij doen ons best om eventuele (belangrijke) wijzigingen door te voeren. Zodra de aangegeven reisdatum is gepasseerd, zal deze advertentie niet worden aangepast of verwijderd. Jouw reis kan echter op een latere datum met een andere last minute- of vroegboek korting beschikbaar zijn!