Inpak Deal zonvakantie Zuid Dalmatië 🏝️ Adria 10 Dagen €756,-

Prijs (per persoon)€756,-€879,- -14%
Vertrek opDinsdag 6 juni 2023
Verblijf10 Dagen logies ontbijt
Accommodatie3 Sterren hotel
Bestemming Kroatië »  Zuid Dalmatië »  Vela Luka
VervoerInclusief vlucht en transfer
ReisorganisatieTravelStore
GarantiesLaagste prijs, flexibel omboeken, repatriëring
Nu boeken bij TravelStore

Dagdeal zonvakantie Kroatië ☀ 10 Dagen logies ontbijt in Adria, Vela Luka ☀ Inclusief vlucht en transfer ☀ Vliegvakantie met vertrek vanaf Rotterdam € 756,-  (per persoon) ☀ Verblijf in 3 sterren hotel ☀ Inpak Deal zonvakantie Zuid Dalmatië - Kroatië met vertrek op dinsdag 6 juni 2023 ☀ Veilig boeken bij TravelStore met repatriëring bij calamiteiten.

8

Adria

Ligging: Rustig, bij een strandbaai: Uvala Plitvine, op een eiland: Korcula, aan de rand van de plaatsStrand details: strand van het hotel, rotsstrand 200 mAfstand (ca.): tot de luchthaven...

Vakantiedeal disclaimer

OP=OP! De genoemde aanbieding is alleen op basis van beschikbaarheid voor de reisdatum: Dinsdag 6 juni 2023. Prijswijzigingen en drukfouten voorbehouden. We geven hier alleen de vakantie aanbieding weer, zoals bij ons bekend is gemaakt door reisaanbieder TravelStore, op datum van publicatie: 2023-03-15. We kunnen dan ook niet verantwoordelijk worden gehouden voor onjuiste informatie in deze advertentie. Wij doen ons best om eventuele (belangrijke) wijzigingen door te voeren. Zodra de aangegeven reisdatum is gepasseerd, zal deze advertentie niet worden aangepast of verwijderd. Jouw reis kan echter op een latere datum met een andere last minute- of vroegboek korting beschikbaar zijn!