Voordelig op vakantie Noordkust 🏝️ Be Cosy 10 Dagen €1044,-

Prijs (per persoon)€1044,-€1289,- -19%
Vertrek opDinsdag 11 april 2023
Verblijf10 Dagen
Accommodatie3 Sterren appartement
Bestemming Mauritius »  Noordkust »  Trou Aux Biches
VervoerInclusief vlucht en transfer
ReisorganisatieTUI
GarantiesLaagste prijs, flexibel omboeken, repatriëring
Nu boeken bij TUI

Actieprijs vakantie Mauritius ☀ 10 Dagen in Be Cosy, Trou Aux Biches ☀ Inclusief vlucht en transfer € 1044,-  (per persoon) ☀ Verblijf in 3 sterren appartement ☀ Voordelig op vakantie Noordkust - Mauritius met vertrek op dinsdag 11 april 2023 ☀ Veilig boeken bij TUI met repatriëring bij calamiteiten.

8.4

Be Cosy

10-daagse Zonvakantie naar Noordkust bij Be Cosy. Tiptop appartementen, Smile! Met duurzaamheidslabel, Lekker samen weg of met de kids, Bijkomen tussen de palmbomen, Met gezellige poolbar, Op 15 taximinuten van Grand Baie & inclusief transfers.. Bonjour! Hier worden rust en relaxte appartementen gecombineerd met een van de mooiste stranden van Mauritius. Tel daar het vriendelijke team bij op en je hebt een stralende vakantie. Terwijl Housekeeping nieuwe handdoeken in het appartement hangt, Google je bij het zwembad waar de locals van Trou aux Biches graag eten. Bestel een Green Island rum bij de poolbar en geniet.

Voordelig op vakantie Noordkust 🏝️ Be Cosy 10 Dagen €1044,-
Voordelig op vakantie Noordkust 🏝️ Be Cosy 10 Dagen €1044,-
Voordelig op vakantie Noordkust 🏝️ Be Cosy 10 Dagen €1044,-
Voordelig op vakantie Noordkust 🏝️ Be Cosy 10 Dagen €1044,-

Vakantie highlights

 • Tiptop appartementen
 • Smile! Met duurzaamheidslabel
 • Lekker samen weg of met de kids
 • Bijkomen tussen de palmbomen
 • Met gezellige poolbar
 • Op 15 taximinuten van Grand Baie & inclusief transfers.

Faciliteiten accommodatie

 • Zwembad
 • Restaurant
 • Bar,

Vakantiedeal disclaimer

OP=OP! De genoemde aanbieding is alleen op basis van beschikbaarheid voor de reisdatum: Dinsdag 11 april 2023. Prijswijzigingen en drukfouten voorbehouden. We geven hier alleen de vakantie aanbieding weer, zoals bij ons bekend is gemaakt door reisaanbieder TUI, op datum van publicatie: 2023-03-18. We kunnen dan ook niet verantwoordelijk worden gehouden voor onjuiste informatie in deze advertentie. Wij doen ons best om eventuele (belangrijke) wijzigingen door te voeren. Zodra de aangegeven reisdatum is gepasseerd, zal deze advertentie niet worden aangepast of verwijderd. Jouw reis kan echter op een latere datum met een andere last minute- of vroegboek korting beschikbaar zijn!