Goedkope zonvakantie Zuid-Egeïsche Kust 🏝️ Hotel Hilton Dalaman

Prijs (p.p.) €644,-€739,-  -13%
Vertrek opDinsdag 18 mei 2021
Verblijf8 Dagen all inclusive
Accommodatie
Bestemming Turkije »  Zuid-Egeïsche Kust »  Sarigerme
VervoerInclusief vlucht en transfer
TouroperatorSunweb
GarantiesLaagste prijs, flexibel omboeken, gratis annuleren, repatriëring
Nu boeken bij Sunweb

Goedkope zonvakantie Turkije ☀ 8 Dagen all inclusive in Hotel Hilton Dalaman, Sarigerme ☀ Inclusief vlucht en transfer ☀ € 644,- p.p. (op basis van 2 pers.) ☀ 7 waterglijbanen ☀ 6 zwembaden ☀ Aan het strand ☀ Rustige omgeving ☀ Goedkope zonvakantie Zuid-Egeïsche Kust met vertrek op dinsdag 18 mei 2021 ☀ Veilig boeken bij Sunweb met geld terug garantie bij Corona code rood of -oranje.

8

Hotel Hilton Dalaman

Hotel Hilton Dalaman is een schitterend hotel in het charmante plaatsje Sarigerme. Hier heeft u alles bij de hand voor een onbezorgde zonvakantie. Zowel overdag als 's avonds is er animatie voor jong en oud. Voor de nodige afkoeling kunt u terecht in een van de zes zwembaden. De kids vermaken zich ondertussen urenlang op de waterglijbanen. U verblijft op basis van all inclusive en mocht u een keer zin hebben om uit eten te gaan: u heeft keuze uit maar liefst 5 à-la-carte restaurants.

Goedkope zonvakantie Zuid-Egeïsche Kust 🏝️ Hotel Hilton Dalaman
Goedkope zonvakantie Zuid-Egeïsche Kust 🏝️ Hotel Hilton Dalaman
Goedkope zonvakantie Zuid-Egeïsche Kust 🏝️ Hotel Hilton Dalaman
Goedkope zonvakantie Zuid-Egeïsche Kust 🏝️ Hotel Hilton Dalaman

COVID-19 informatie

De regels en beperkingen vanwege het Coronavirus (COVID-19), verschillen per land en zelfs regio. Ook kunnen deze regels elke week worden gewijzigd. Ook in geval van code geel kan dit gevolgen hebben voor jouw vakantie gevoel op de bestemming.

Beperkingen omtrent Corona voor hotel faciliteiten

Faciliteiten in hotels, resorts en restaurants kunnen door lokale regelgeving beperkt zijn. Zo zal je niet gebruik kunnen maken van een lopend buffet, maar wordt dit aan tafel geserveerd. In sommige gevallen zal animatie beperkt aanwezig zijn of geheel geschrapt zijn. Ook is het mogelijk dat het zwembad en kinderspeelplaatsen zijn afgezet en niet gebruikt mogen worden. Dagtrips, restaurant bezoek en andere uitjes kunnen ook zijn beperkt. Lees hier meer over bij de omschrijving van de accommodatie.

Lokale regelgeving omtrent Corona

Vele vakantie bestemmingen kennen diverse (COVID-19) Coronaregels en strenge handhavingen. Zo zal voor het inreizen van een land bijvoorbeeld een COVID-19 test of -vaccinatie verplicht zijn. Denk hierbij ook aan het dragen van mondkapjes, het moeten desinfecteren van je handen, het op laten nemen van je temperatuur, het navolgen van een avondklok, de beperking van een groep van maximaal 4 of 6 personen (ook aan tafel op het terras of in het restaurant) en het respecteren van de 2 meter afstandregel.

Gratis annuleren van de vakantie

Tijdens de Corona (COVID-19) situatie zijn alle boekingen op reizen gratis te annuleren tot een week voor vertrekdatum! Ook kun je jouw reis gratis omboeken tot een week voor vertrek. Bijvoorbeeld naar een andere vakantie bestemming of accommodatie.

Vakantie aanbieding disclaimer

OP=OP! De genoemde aanbieding is alleen op basis van beschikbaarheid voor de reisdatum: Dinsdag 18 mei 2021. Prijswijzigingen en drukfouten voorbehouden. We geven hier alleen de vakantie aanbieding weer, zoals bij ons bekend is gemaakt door reisaanbieder Sunweb, op datum van publicatie: 2021-03-25. We kunnen dan ook niet verantwoordelijk worden gehouden voor onjuiste informatie in deze advertentie. Wij doen ons best om eventuele (belangrijke) wijzigingen door te voeren. Zodra de aangegeven reisdatum is gepasseerd, zal deze advertentie niet worden aangepast of verwijderd. Jouw reis kan echter op een latere datum met een andere last minute- of vroegboek korting beschikbaar zijn!