✔ Veilig en verantwoord op vakantie in Corona tijd; ➜ Onze reispartners hanteren reis- en verblijf maatregelen conform Covid protocol. ❤

Griekenland Lesbos Hotel Bella Vista Rosw
Molivos, Lesbos, Griekenland
Hotel Bella Vista
4 Sterren, All inclusive
8 dagen voor € 586,- p.p.
Vertrek: maandag, 27 juli 2020
korting: 46%
Vliegreis vanaf: Amsterdam
Reisaanbieder: Sunweb
8,4

Boek nu een zomervakantie 2020 on der de Griekse zon voor slechts €586,- per persoon! Je verblijft 8 dagen lang op Lesbos, in een 4 sterren hotel, op basis van all inclusive, direct aan het strand. Boek nu en je krijgt 45% korting op je reissom! Geniet van een prachtig uitzicht, uitstekende service en goede voorzieningen. Ontspan onder de zon naast het zwembad of op het strand, tijdens deze heerlijke zonvakantie Griekenland!

Boek nu met korting

Geen € 1086,- maar slechts

€ 586,-
OP=OP!
pak deze deal
*disclaimer

Zonvakantie Griekenland

Voor een zonvakantie Griekenland heb je een ruime keuze aan bestemmingen. Het eiland Lesbos biedt vele mooie hotels, direct aan het strand. Zoals het Hotel Bella Vista in Molivos. Hier geniet je van alle rust. Het hotel heeft goed voorzieningen en prima service. Kinderen kunnen zich vermaken bij het zwembad, op het strand en in de speeltuin. Er zijn thermale bronnen in de buurt om lekker te ontspannen en als je zin hebt wandel je naar het nabij gelegen Molivos of je pakt de shuttlebus. Geniet in alle rust van zon, zee en strand op Lesbos in de zomervakantie 2020!

  • Golfvakanties naar de mooiste bestemmingen! Wat is er nu heerlijker dan lekker een balletje slaan

    ...