✔ Veilig en verantwoord op vakantie in Corona tijd; ➜ Onze reispartners hanteren reis- en verblijf maatregelen conform Covid protocol. ❤

Zeeland Rcn De Schotsman Rotg
Kamperland, Zeeland, Nederland
RCN de Schotsman
4 Sterren
8 dagen voor € 254,-
Vertrek: maandag, 31 augustus 2020
korting: 40%
Reisaanbieder: TUI
9,1

Verblijf vanaf 31 agustus 8 dagen aan in Zeeland, tijdens een goedkope vakantie aan de kust. Je boekt nu al een verblijf op RCN de Schotsman, direct aan het Veerse Meer en op slechts 2 kilometer van het Noordzee strand, voor slechts € 254,-. Met heerlijk zomers weer is het hier volop genieten van heel veel watersport. Bekijk nu deze mooie aanbieding en boek een goedkope zonvakantie in eigen land met korting!

Boek nu met korting

Geen € 422,- maar slechts

€ 254,-
OP=OP!
pak deze deal
*disclaimer

Vakantie Nederland 2020

Nederland is een uitstekend vakantieland, met veel mooie bestemmingen, ook voor een zonvakantie. Voor een vakantie in Nederland 2020 zijn er dan ook veel mogelijkheden. Zo verblijf je al zeer voordelig 8 dagen aan de kust in Zeeland. Verblijf in een luxe 3 kamer tent, met voldoende voorzieningen, op RCN de Schotsman. Je verblijft aan het Veerse Meer, waar er volop gelegenheid is voor allerlei watersporten. Het strand is vlak bij en je kunt natuurlijk heerlijk fiets en wandelen door de omgeving of de mooie stad Middelburg bezoeken. Bekijk nu dit mooie aanbod voor een vakantie in Nederland!