Dagaanbieding vakantie Hurghada ⛱️ 9 Dagen - 9-daagse familierondreis Egypte

Prijs (per persoon)€1342,-€1721,- -22%
Boekingskosten€0,-
Vertrek opZaterdag 26 oktober 2024
Verblijf9 Dagen -
AccommodatieHotel
Bestemming Egypte »  Hurghada »  Caïro
VervoerInclusief vlucht en transfer
ReisorganisatieTUI
GarantiesLaagste prijs, flexibel omboeken, repatriëring
Nu boeken bij TUI

Boekingskorting herfstvakantie Egypte. 9 Dagen - in 9-daagse familierondreis Egypte, Caïro. Geen € 1721,- maar slechts € 1342,-  (per persoon). Dagaanbieding vakantie Hurghada - Egypte met vertrek op zaterdag 26 oktober 2024 ☀ Inclusief vlucht en transfer ☀ Kindvriendelijk ☀ Nu veilig boeken bij TUI!

8.7

Zonvakantie Hurghada € 1342,- ⁂ SunDealz

9-daagse familierondreis Egypte. Groepsrondreis voor jong en oud, Tempels, tombes en piramides, Leer over de oude Egyptenaren, Dwalen door de steegjes van Caïro, Geniet all inclusive in Hurghada, Verlenging mogelijk & inclusief transfers.. Zo'n vier uurtjes vliegen maar en je bent in een héél andere wereld. De wereld van farao's en goed ingepakte mummies. De wereld van wonderlijke piramiden en enorme tempels die eens vol blinkende schatten lagen. En de wereld waar de machtige rivier de Nijl doorheen kronkelt. Je leert alles over de lange historie (je reist er eigenlijk door je geschiedenisboek) en de rijke en gekke tradities van de Egyptenaren. Van hun bouwkunst, hun bijzondere schrift, hun grenzeloze liefde voor de goden en hun manier van leven aan de Nijl én in de droge woestijn, waar ze met hun kamelen en hebben & houwen rondtrekken. Maar naast deze flinke dosis cultuur, ga je er natuurlijk ook heerlijk genieten van zon, zee en strand.

Zonvakantie Hurghada € 1342,- ⁂ SunDealz
Zonvakantie Hurghada € 1342,- ⁂ SunDealz
Zonvakantie Hurghada € 1342,- ⁂ SunDealz
Zonvakantie Hurghada € 1342,- ⁂ SunDealz

zonvakantie Egypte | last minute vakantie Egypte | vakantie Egypte

Vakantie highlights

  • Groepsrondreis voor jong en oud
  • Tempels
  • Tombes en piramides
  • Leer over de oude Egyptenaren
  • Dwalen door de steegjes van Caïro
  • Geniet all inclusive in Hurghada
  • Verlenging mogelijk & inclusief transfers.

Faciliteiten accommodatie

  • ,

Vakantiedeal disclaimer

OP=OP! De genoemde aanbieding is alleen op basis van beschikbaarheid voor de reisdatum: Zaterdag 26 oktober 2024. Onder de vernoemde boekingskosten is inbegrepen: Reserveringskosten, Calamiteitenfonds, SGR contributie. Eventuele lokale toeristenbelastingen zijn niet inbegrepen. Prijswijzigingen en drukfouten voorbehouden. We geven hier alleen de vakantie aanbieding weer, zoals bij ons bekend is gemaakt door reisaanbieder TUI, op datum van publicatie: 2024-04-21. We kunnen dan ook niet verantwoordelijk worden gehouden voor onjuiste informatie in deze advertentie. Wij doen ons best om eventuele (belangrijke) wijzigingen door te voeren. Zodra de aangegeven reisdatum is gepasseerd, zal deze advertentie niet worden aangepast of verwijderd. Jouw reis kan echter op een latere datum met een andere last minute- of vroegboek korting beschikbaar zijn!