Inpakken en wegwezen prijs zonvakantie Kos ⛱️ 8 Dagen logies Agela

Prijs (per persoon)€492,-€879,- -44%
Boekingskosten€40,-
Vertrek opMaandag 9 oktober 2023
Verblijf8 Dagen logies
Accommodatie3 Sterren appartement
Bestemming Griekenland »  Kos »  Kos stad
VervoerInclusief vlucht en transfer
ReisorganisatieTUI
GarantiesLaagste prijs, flexibel omboeken, repatriëring
Nu boeken bij TUI

Allerbeste deal zonvakantie Griekenland. 8 Dagen logies in Agela, Kos stad € 492,-  (per persoon). Inpakken en wegwezen prijs zonvakantie Kos - Griekenland met vertrek op maandag 9 oktober 2023 ☀ Inclusief vlucht en transfer ☀ Verblijf in 3 sterren appartement ☀ Nu veilig boeken bij TUI!

7.5

Agela

8-daagse Zonvakantie naar Kos bij Agela. Geliefd en bekend complex, Slapen in een ruim appartement, Service uit het hart, Goede prijs-kwaliteitverhouding, Zó op de gezellige boulevard, Wandel naar het strand & inclusief transfers.. Agela staat al vele jaren in ons programma en is een populair, gezellig en zeer bekend appartementencomplex op de Nederlandse markt. De inrichting is misschien niet heel trendy, maar de appartementen zijn ruim en altijd schoon. Vanuit je appartement is het een klein stukje lopen naar de gezellige boulevard of het strand. Handdoekje mee en zwemmen maar!

Inpakken en wegwezen prijs zonvakantie Kos ⛱️ 8 Dagen logies Agela
Inpakken en wegwezen prijs zonvakantie Kos ⛱️ 8 Dagen logies Agela
Inpakken en wegwezen prijs zonvakantie Kos ⛱️ 8 Dagen logies Agela
Inpakken en wegwezen prijs zonvakantie Kos ⛱️ 8 Dagen logies Agela

zonvakantie Griekenland | last minute vakantie Griekenland | vakantie Griekenland

Vakantie highlights

  • Geliefd en bekend complex
  • Slapen in een ruim appartement
  • Service uit het hart
  • Goede prijs-kwaliteitverhouding
  • Zó op de gezellige boulevard
  • Wandel naar het strand & inclusief transfers.

Faciliteiten accommodatie

  • Zwembad
  • Bar,

Vakantiedeal disclaimer

OP=OP! De genoemde aanbieding is alleen op basis van beschikbaarheid voor de reisdatum: Maandag 9 oktober 2023. Onder de vernoemde boekingskosten is inbegrepen: Reserveringskosten, Calamiteitenfonds, SGR contributie. Eventuele lokale toeristenbelastingen zijn niet inbegrepen. Prijswijzigingen en drukfouten voorbehouden. We geven hier alleen de vakantie aanbieding weer, zoals bij ons bekend is gemaakt door reisaanbieder TUI, op datum van publicatie: 2023-06-30. We kunnen dan ook niet verantwoordelijk worden gehouden voor onjuiste informatie in deze advertentie. Wij doen ons best om eventuele (belangrijke) wijzigingen door te voeren. Zodra de aangegeven reisdatum is gepasseerd, zal deze advertentie niet worden aangepast of verwijderd. Jouw reis kan echter op een latere datum met een andere last minute- of vroegboek korting beschikbaar zijn!