Geweldige vakantie Kos 🏝️ 8 Dagen logies ontbijt Koia All-Suite Wellbeing Resort

Prijs (per persoon)€886,-€1055,- -16%
Boekingskosten€32,50
Vertrek opZondag 8 oktober 2023
Verblijf8 Dagen logies ontbijt
Accommodatie5 Sterren hotel
Bestemming Griekenland »  Kos »  Kos Stad
VervoerInclusief vlucht en transfer
ReisorganisatieSunweb
GarantiesLaagste prijs, flexibel omboeken, repatriëring
Nu boeken bij Sunweb

Korting vakantie Griekenland ☀ 8 Dagen logies ontbijt in Koia All-Suite Wellbeing Resort , Kos Stad € 886,-  (per persoon) ☀ Inclusief vlucht en transfer ☀ Verblijf in 5 sterren hotel ☀ Adults only 16+ ☀ Een modern welzijnsresort ☀ Lichaam en geest in balans ☀ Prachtig vrij uitzicht ☀ Elegante suites ☀ Geweldige vakantie Kos - Griekenland met vertrek op zondag 8 oktober 2023 ☀ Veilig boeken bij Sunweb met repatriëring bij calamiteiten.

9

Koia All-Suite Wellbeing Resort

Niet voor niks krijgt dit hotel ons Excellent label. In Koia All-Suite Wellbeing Resort straalt alles rust, wellness en luxe uit. Geïnspireerd door de oude wijsheid van eeuwen geleden op het gebied van welzijn, vertegenwoordigt Koia een modern resort gebaseerd op oeroude wellnessprincipes van goed leven. In dit pareltje word je van het begin tot het einde van de vakantie in de watten gelegd en is niets teveel. Allemaal als doel om lichaam en geest weer op één lijn te krijgen. Klinkt goed toch? De moderne suites hebben een pracht van een ligging en zijn perfect voor een teruggetrokken verblijf. Welke suite je ook kiest, je geniet altijd van een vrij uitzicht over het groene landschap. Niet alleen van buiten, maar ook van binnen is de minimale inrichting een lust voor het oog. De elegante inrichting met aardse tinten en de natuurlijke materialen zorgen voor een intens en rustige nachtrust. Een suite met privézwembad geeft net dat extra gevoel van luxe. Vanzelfsprekend kom je hier voor wellness en ontspanning. De wellnessfaciliteiten van KOIA zijn verdeeld in twee zones: De Ydor Wellness Area biedt wellnessfaciliteiten voor eigen gebruik, terwijl de Cleopatra Spa een reeks natuurlijke behandelingen en therapieën biedt om lichaam en geest te kalmeren. Doe je zintuigen een plezier en vier vakantie in dit fantastische resort. 

Geweldige vakantie Kos 🏝️ 8 Dagen logies ontbijt Koia All-Suite Wellbeing Resort
Geweldige vakantie Kos 🏝️ 8 Dagen logies ontbijt Koia All-Suite Wellbeing Resort
Geweldige vakantie Kos 🏝️ 8 Dagen logies ontbijt Koia All-Suite Wellbeing Resort
Geweldige vakantie Kos 🏝️ 8 Dagen logies ontbijt Koia All-Suite Wellbeing Resort

zonvakantie Griekenland | last minute vakantiedeal Griekenland | vakantiedeal Griekenland

Vakantie highlights

  • Afstand tot privéstrand circa 200 meter
  • Afstand tot centrum: circa 6 kilometer
  • Afstand tot Barstreet circa 6 kilometer
  • Afstand tot privéstrand circa 200 meter

Vakantiedeal disclaimer

OP=OP! De genoemde aanbieding is alleen op basis van beschikbaarheid voor de reisdatum: Zondag 8 oktober 2023. Onder de vernoemde boekingskosten is inbegrepen: Reserveringskosten, Calamiteitenfonds, SGR contributie. Eventuele lokale toeristenbelastingen zijn niet inbegrepen. Prijswijzigingen en drukfouten voorbehouden. We geven hier alleen de vakantie aanbieding weer, zoals bij ons bekend is gemaakt door reisaanbieder Sunweb, op datum van publicatie: 2023-05-02. We kunnen dan ook niet verantwoordelijk worden gehouden voor onjuiste informatie in deze advertentie. Wij doen ons best om eventuele (belangrijke) wijzigingen door te voeren. Zodra de aangegeven reisdatum is gepasseerd, zal deze advertentie niet worden aangepast of verwijderd. Jouw reis kan echter op een latere datum met een andere last minute- of vroegboek korting beschikbaar zijn!