Beste prijs zonvakantie Kreta ☀ 8 Dagen logies ontbijt Hotel Pnoé Breathing Life

Prijs (per persoon)€1315,-€1879,- -30%
Boekingskosten€40,-
Vertrek opMaandag 15 april 2024
Verblijf8 Dagen logies ontbijt
Accommodatie5 Sterren hotel
Bestemming Griekenland »  Kreta »  Amnissos
VervoerInclusief vlucht en transfer
ReisorganisatieSunweb
GarantiesLaagste prijs, flexibel omboeken, repatriëring
Nu boeken bij Sunweb

Top deal zonvakantie Griekenland. 8 Dagen logies ontbijt in Hotel Pnoé Breathing Life , Amnissos € 1315,-  (per persoon). Beste prijs zonvakantie Kreta - Griekenland met vertrek op maandag 15 april 2024 ☀ Inclusief vlucht en transfer ☀ Verblijf in 5 sterren hotel ☀ Adults only 17+ ☀ Volledig gericht op wellness en welzijn ☀ Design en luxe gecombineerd ☀ Fantastisch culinair aanbod ☀ Beleef unieke momenten in de wellness ☀ Nu veilig boeken bij Sunweb!

9.2

Hotel Pnoé Breathing Life

In Hotel Pnoé Breathing Life ben jij uniek en in een kalme en rustgevende omgeving ontdek je de meest briljante versie van jezelf. Kom volledig tot rust in dit prachtige hotel met het label Excellent, waar luxe en natuurlijk leven samengaan. Dit hotel, introduceert een gastvrijheidservaring in het prachtige landschap van Kreta. Hedendaags design en luxe voorzieningen vermengen zich in het resort waar wellness centraal staat. Met state-of-the-art suites en een ongelooflijk culinair aanbod allemaal in open ruimtes die rust uitstralen.De Eco Feel is hier zeer belangrijk en om de locals te ondersteunen, wordt er gebruik gemaakt van oa lokale doucheproducten. Nog vóór het uitgebreide ontbijt, dompel jezelf onder in het verwarmde privézwembad en begin je helemaal zen aan een nieuwe dag. Wil je er een keer op uit? Op slechts 7 kilometer ligt het levendige centrum van Heraklion en hier valt altijd iets te beleven. Het verblijf is pas compleet als je gebruik maakt van de innovatieve Spa en wellness ruimtes. Hier kalmeer je de geest en het lichaam in een rustgevende omgeving en glijden alle spanningen zo van je af. Na een vakantie in dit fantastische hotel ben je klaar om het dagelijks leven nieuw leven in te blazen.

zonvakantie Griekenland | last minute vakantie Griekenland | vakantie Griekenland

Vakantie highlights

  • Afstand tot strand circa 20 meter (zandstrand
  • Afstand tot strand circa 20 meter (zandstrand

Vakantiedeal disclaimer

OP=OP! De genoemde aanbieding is alleen op basis van beschikbaarheid voor de reisdatum: Maandag 15 april 2024. Onder de vernoemde boekingskosten is inbegrepen: Reserveringskosten, Calamiteitenfonds, SGR contributie. Eventuele lokale toeristenbelastingen zijn niet inbegrepen. Prijswijzigingen en drukfouten voorbehouden. We geven hier alleen de vakantie aanbieding weer, zoals bij ons bekend is gemaakt door reisaanbieder Sunweb, op datum van publicatie: 2023-10-27. We kunnen dan ook niet verantwoordelijk worden gehouden voor onjuiste informatie in deze advertentie. Wij doen ons best om eventuele (belangrijke) wijzigingen door te voeren. Zodra de aangegeven reisdatum is gepasseerd, zal deze advertentie niet worden aangepast of verwijderd. Jouw reis kan echter op een latere datum met een andere last minute- of vroegboek korting beschikbaar zijn!