Mega deal zonvakantie Lesbos 🏝️ 8 Dagen logies ontbijt Hotel Aphrodite

Prijs (per persoon)€388,-€732,- -47%
Boekingskosten€32,50
Vertrek opMaandag 15 mei 2023
Verblijf8 Dagen logies ontbijt
Accommodatie4 Sterren hotel
Bestemming Griekenland »  Lesbos »  Molivos Eftalou
VervoerInclusief vlucht en huurauto
ReisorganisatieSunweb
GarantiesLaagste prijs, flexibel omboeken, repatriëring
Nu boeken bij Sunweb

Last minute deal fly & drive zonvakantie Griekenland ☀ 8 Dagen logies ontbijt in Hotel Aphrodite, Molivos Eftalou € 388,-  (per persoon) ☀ Inclusief vlucht ☀ Inclusief huurauto ☀ Kindvriendelijk ☀ Verblijf in 4 sterren hotel ☀ Aan het kiezelstrand ☀ Mooie omgeving ☀ Eigen taverna ☀ Wow, die zonsondergang ☀ Modern ingericht ☀ Mega deal zonvakantie Lesbos - Griekenland met vertrek op maandag 15 mei 2023 ☀ Veilig boeken bij Sunweb met repatriëring bij calamiteiten.

8.8

Hotel Aphrodite

Hotel Aphrodite op Lesbos is een aanrader als je houdt van rust, een prachtige omgeving en uitzicht op zee. Het hotel wordt gerund door een gastvrije familie waarbij je je snel thuis voelt. De ligging is ideaal; namelijk direct aan het strand. Dat is nog eens relaxen met het ruisen van de knalblauwe zee op de achtergrond. Het is ruim opgezet midden tussen een natuurlijke en groene omgeving. In de grote tuin ligt een heerlijk zwembad met luxe houten ligbedden. Hier houd je het wel een paar uurtjes vol.Wat Aphrodite echt uniek maakt is eigen taverna aan zee. Hier kun je heerlijk lunchen, dineren of een drankje drinken en genieten van de omgeving. Met een huurauto ben je zo in het gezellige centrum van Molivos.

Mega deal zonvakantie Lesbos 🏝️ 8 Dagen logies ontbijt Hotel Aphrodite
Mega deal zonvakantie Lesbos 🏝️ 8 Dagen logies ontbijt Hotel Aphrodite
Mega deal zonvakantie Lesbos 🏝️ 8 Dagen logies ontbijt Hotel Aphrodite
Mega deal zonvakantie Lesbos 🏝️ 8 Dagen logies ontbijt Hotel Aphrodite

zonvakantie Griekenland | last minute vakantiedeal Griekenland | vakantiedeal Griekenland

Vakantie highlights

  • Aan het strand (kiezelstrand

Vakantiedeal disclaimer

OP=OP! De genoemde aanbieding is alleen op basis van beschikbaarheid voor de reisdatum: Maandag 15 mei 2023. Onder de vernoemde boekingskosten is inbegrepen: Reserveringskosten, Calamiteitenfonds, SGR contributie. Eventuele lokale toeristenbelastingen zijn niet inbegrepen. Prijswijzigingen en drukfouten voorbehouden. We geven hier alleen de vakantie aanbieding weer, zoals bij ons bekend is gemaakt door reisaanbieder Sunweb, op datum van publicatie: 2023-05-01. We kunnen dan ook niet verantwoordelijk worden gehouden voor onjuiste informatie in deze advertentie. Wij doen ons best om eventuele (belangrijke) wijzigingen door te voeren. Zodra de aangegeven reisdatum is gepasseerd, zal deze advertentie niet worden aangepast of verwijderd. Jouw reis kan echter op een latere datum met een andere last minute- of vroegboek korting beschikbaar zijn!