Laagste prijs zonvakantie Samos ⛱️ 6 Dagen logies Alkion

Prijs (per persoon)€433,-€849,- -49%
Boekingskosten€40,-
Vertrek opDinsdag 3 oktober 2023
Verblijf6 Dagen logies
Accommodatie3 Sterren appartement
Bestemming Griekenland »  Samos »  Kokkari
VervoerInclusief vlucht en transfer
ReisorganisatieTUI
GarantiesLaagste prijs, flexibel omboeken, repatriëring
Nu boeken bij TUI

Binnen 6 weken op zonvakantie Griekenland. 6 Dagen logies in Alkion, Kokkari € 433,-  (per persoon). Laagste prijs zonvakantie Samos - Griekenland met vertrek op dinsdag 3 oktober 2023 ☀ Inclusief vlucht en transfer ☀ Verblijf in 3 sterren appartement ☀ Nu veilig boeken bij TUI!

9.5

Alkion

6-daagse Zonvakantie naar Samos bij Alkion. Hartelijk ontvangst, Lekker kleinschalig, Een plek om tot rust te komen, Dicht bij het strand en boulevard, Zelf koken of lekker uit eten, Met een drankje op het balkon & inclusief transfers.. Appartementen Alkion is een klein en fijn complex in Kokkari waar de vriendelijke eigenaresse de scepter zwaait. De appartementen hebben een basic en traditionele inrichting maar worden prima onderhouden. Op het grote terras of balkon is het prima uit te houden. Het centrum van Kokkari en strand liggen om de hoek. Vele gasten hebben Alkion al jaren als vast vakantieadres.

Laagste prijs zonvakantie Samos ⛱️ 6 Dagen logies Alkion
Laagste prijs zonvakantie Samos ⛱️ 6 Dagen logies Alkion
Laagste prijs zonvakantie Samos ⛱️ 6 Dagen logies Alkion
Laagste prijs zonvakantie Samos ⛱️ 6 Dagen logies Alkion

zonvakantie Griekenland | last minute vakantie Griekenland | vakantie Griekenland

Vakantie highlights

  • Hartelijk ontvangst
  • Lekker kleinschalig
  • Een plek om tot rust te komen
  • Dicht bij het strand en boulevard
  • Zelf koken of lekker uit eten
  • Met een drankje op het balkon & inclusief transfers.

Faciliteiten accommodatie

  • ,

Vakantiedeal disclaimer

OP=OP! De genoemde aanbieding is alleen op basis van beschikbaarheid voor de reisdatum: Dinsdag 3 oktober 2023. Onder de vernoemde boekingskosten is inbegrepen: Reserveringskosten, Calamiteitenfonds, SGR contributie. Eventuele lokale toeristenbelastingen zijn niet inbegrepen. Prijswijzigingen en drukfouten voorbehouden. We geven hier alleen de vakantie aanbieding weer, zoals bij ons bekend is gemaakt door reisaanbieder TUI, op datum van publicatie: 2023-09-03. We kunnen dan ook niet verantwoordelijk worden gehouden voor onjuiste informatie in deze advertentie. Wij doen ons best om eventuele (belangrijke) wijzigingen door te voeren. Zodra de aangegeven reisdatum is gepasseerd, zal deze advertentie niet worden aangepast of verwijderd. Jouw reis kan echter op een latere datum met een andere last minute- of vroegboek korting beschikbaar zijn!