Voorbereiding voor mijn vakantie

737344dd8934cc52da9f7f85f2627abb XL

Voor je op zonvakantie gaat, is het belangrijk je vakantie goed voor te bereiden. Je weet waar je naar toe gaat, je weet ook hoe je naar je bestemming toe gaat. Gebruik voor alles wat je mee wilt nemen op je vakantie een vakantie-checklist. Zo vergeet je niets mee te nemen. Een goede vakantie voorbereiding is belangrijk. Er zijn voldoende zaken om rekening mee te houden wanneer je op vakantie naar de zon gaat. Zoals: Reisdocumenten, vaccinaties, vervoer van en naar het vliegveld, bagage, zon-bescherming en regelgeving in het buitenland (rijbewijs en verkeersregels).

Reisverzekering afsluiten

Vergeet niet je reisverzekering af te sluiten. Voor sommige bestemmingen (zoals Dubai) is dit zelfs verplicht!

Plan je transfer naar en van het vliegveld

Vertrek op tijd, reserveer je parkeerplaats op Schiphol en weet welke terminal je moet zijn voor je vlucht. Houdt hiermee rekening, wanneer je je reis voorbereid.

Is je zomeruitrusting compleet?

Voor zon, zee en strand wil je natuurlijk wel goed voor de dag komen. Jouw zomeruitrusting kan je vanuit je luie stoel online uitzoeken. Denk aan de nieuwst badmode, zonnebrillen, maar misschien ook een nieuwe fotocamera!

Ga fit en uitgerust op reis

Vliegreizen naar vakantiebestemmingen als de Caribbean, Bali of Australië duren ruim 12 uren. Zorg er voor dat u goed uitgerust bent voor je op reis gaat.