✔ Veilig en verantwoord op vakantie in Corona tijd; ➜ Onze reispartners hanteren reis- en verblijf maatregelen conform Covid protocol. ❤

Costa Brava 4272914 Pixabay
Werelddeel: Europa
Vliegafstand: minder dan 2 uur
Taal: Spaans
Valuta: Euro
Reisdocumenten: Paspoort of ID-kaart
Beste reistijd: Lente, Zomer, Herfst

Goedkope zonvakantie Costa Brava 2021? De goedkoopste last minute Costa Brava all inclusive vakantie aanbiedingen vind je hier! ✓super last minute ✓all inclusive hotel ✓strandvakantie

 

Goedkope zonvakanties costa brava

 

Vakantie weer costa brava komende 14 dagen

Verwacht voor morgen: bewolkt
15°C 0mm
2m/s 72% 85%
27 februari
14°C / 11°C
half bewolkt
28 februari
13°C / 10°C
licht bewolkt
1 maart
14°C / 9°C
half bewolkt
2 maart
14°C / 10°C
bewolkt
3 maart
14°C / 10°C
half bewolkt
4 maart
14°C / 9°C
onbewolkt
5 maart
16°C / 11°C
half bewolkt
6 maart
16°C / 11°C
lichte regen
7 maart
14°C / 10°C
half bewolkt
8 maart
16°C / 12°C
licht bewolkt
9 maart
13°C / 10°C
lichte regen
10 maart
10°C / 8°C
lichte regen
 

Actieve zonvakantie Costa Brava

Ten noorden van Barcelona ligt de 200 kilometer lange kuststrook Costa Brava. Deze voornamelijk bekend van de badplaatsen Blanes, Lloret de Mar en Malgrat de Mar. Hier komen jaarlijks veel toeristen genieten van het strand, het weer en het bruisende nachtleven. De badplaatsen hier zijn dan ook voornamelijk populair bij jongeren, die hier hun zomervakantie doorbrengen. Er zijn allerlei spannende activiteiten waar zij zich kunnen vermaken, tijdens hun lastminute zonvakantie Costa Brava.

Aan de Costa Brava zijn de badplaatsen zoals Malgrat de Mar, Lloret de Mar en Blanes gericht op het toerisme. De stranden zijn goed verzorgd en er zijn voldoende faciliteiten en beachclubs aanwezig. Er zijn allerlei leuke en spannende activiteiten mogelijk, bungee jumpen, gigantische katapulten, jetski’s. Bij Lloret de Mar is ook het grootste waterpark in de omgeving te vinden, Waterworld. Bij Blanes ligt nog een kleiner waterpark, Marine world, welke meer gericht is op jonge gezinnen. Er zijn volop gelegenheden voor leuke uitstapjes en culturele tours. Barcelona is niet ver bij de Costa Brava vandaan en is een leuk bestemming voor een uitstapje.

Uitgaan aan de Costa Brava

De populaire badplaatsen aan de Costa Brava staan bekend om hun bruisende uitgaansleven. In Lloret de Mar zijn zelfs Nederlandse uitgaansgelegenheden te vinden. Er zijn veel bars, cafe’s, clubs en discotheken, waar tot diep in de nacht gefeest wordt. Ook zijn er veel beachclubs te vinden. Ook zijn er rustigere uitgaansgelegenheden te vinden, zoals casino’s.

Beoordeling Costa Brava

(0 beoordelingen)