Costa Brava 4272914 Pixabay
Werelddeel: Europa
Vliegafstand: minder dan 2 uur
Taal: Spaans
Valuta: Euro
Reisdocumenten: Paspoort of ID-kaart
Beste reistijd: Lente, Zomer, Herfst

Goedkope zonvakantie Costa Brava 2020? De goedkoopste last minute Costa Brava all inclusive vakantie aanbiedingen vind je hier! ✓super last minute ✓all inclusive hotel ✓strandvakantie

Even geen vakantiedeals voor deze bestemming. Bekijk snel alle andere zonvakantie aanbiedingen!
 

Goedkope zonvakanties costa brava

 

Vakantie weer costa brava komende 14 dagen

Verwacht voor morgen: lichte regen
24°C 2mm
3m/s 54% 30%
13 juli
25°C / 21°C
lichte regen
14 juli
25°C / 20°C
lichte regen
15 juli
24°C / 20°C
lichte regen
16 juli
25°C / 20°C
onbewolkt
17 juli
25°C / 20°C
onbewolkt
18 juli
25°C / 22°C
onbewolkt
19 juli
27°C / 22°C
onbewolkt
20 juli
27°C / 23°C
onbewolkt
21 juli
28°C / 23°C
onbewolkt
22 juli
28°C / 23°C
onbewolkt
23 juli
29°C / 24°C
onbewolkt
24 juli
26°C / 22°C
lichte regen
 

Actieve zonvakantie Costa Brava

Ten noorden van Barcelona ligt de 200 kilometer lange kuststrook Costa Brava. Deze voornamelijk bekend van de badplaatsen Blanes, Lloret de Mar en Malgrat de Mar. Hier komen jaarlijks veel toeristen genieten van het strand, het weer en het bruisende nachtleven. De badplaatsen hier zijn dan ook voornamelijk populair bij jongeren, die hier hun zomervakantie doorbrengen. Er zijn allerlei spannende activiteiten waar zij zich kunnen vermaken, tijdens hun lastminute zonvakantie Costa Brava.

Aan de Costa Brava zijn de badplaatsen zoals Malgrat de Mar, Lloret de Mar en Blanes gericht op het toerisme. De stranden zijn goed verzorgd en er zijn voldoende faciliteiten en beachclubs aanwezig. Er zijn allerlei leuke en spannende activiteiten mogelijk, bungee jumpen, gigantische katapulten, jetski’s. Bij Lloret de Mar is ook het grootste waterpark in de omgeving te vinden, Waterworld. Bij Blanes ligt nog een kleiner waterpark, Marine world, welke meer gericht is op jonge gezinnen. Er zijn volop gelegenheden voor leuke uitstapjes en culturele tours. Barcelona is niet ver bij de Costa Brava vandaan en is een leuk bestemming voor een uitstapje.

Uitgaan aan de Costa Brava

De populaire badplaatsen aan de Costa Brava staan bekend om hun bruisende uitgaansleven. In Lloret de Mar zijn zelfs Nederlandse uitgaansgelegenheden te vinden. Er zijn veel bars, cafe’s, clubs en discotheken, waar tot diep in de nacht gefeest wordt. Ook zijn er veel beachclubs te vinden. Ook zijn er rustigere uitgaansgelegenheden te vinden, zoals casino’s.

lees verder...

Reviews Costa Brava

(0 beoordelingen)