Bodrum 2081850 Pixabay
Werelddeel: Azië
Vliegafstand: minder dan 4 uur
Taal: Turks
Valuta: Turkse Lira
Reisdocumenten: Paspoort of ID-kaart, Visum (nu regelen)
Beste reistijd: Lente, Zomer
Reisadvies: Wees alert! (toon reisadvies)

Goedkope zonvakantie Bodrum-Turgutreis 2020? De goedkoopste last minute Bodrum all inclusive vakantie aanbiedingen vind je hier! ✓super last minute ✓all inclusive hotel ✓strandvakantie

Even geen vakantiedeals voor deze bestemming. Bekijk snel alle andere zonvakantie aanbiedingen!
 

Goedkope zonvakanties bodrum

 

Vakantie weer bodrum komende 14 dagen

Verwacht voor morgen: onbewolkt
27°C 0mm
6m/s 51% 0%
17 juli
29°C / 22°C
onbewolkt
18 juli
27°C / 22°C
onbewolkt
19 juli
27°C / 22°C
onbewolkt
20 juli
29°C / 22°C
onbewolkt
21 juli
32°C / 23°C
onbewolkt
22 juli
32°C / 24°C
onbewolkt
23 juli
31°C / 25°C
onbewolkt
24 juli
31°C / 25°C
onbewolkt
25 juli
30°C / 24°C
onbewolkt
26 juli
30°C / 24°C
onbewolkt
27 juli
30°C / 25°C
onbewolkt
28 juli
30°C / 24°C
onbewolkt
 

All inclusive strandvakantie Bodrum

Het Turkse schiereiland Bodrum is al jaren populair bij veel Europese toeristen. Naast de stad Bodrum, de meest toeristische en aantrekkelijke stad aan de Turkse kust, worden ook de badplaatsen Turgutreis, Torba, Bitez Akyarlar druk bezocht. Sinds Bodrum in de jaren zeventig door toeristen werd ontdekt is het enorm ontwikkeld om de vele Europese toeristen te kunnen ontvangen. Ook met de vele bezoekers, ademt het een exotische Turkse sfeer. Veel van de all inclusive resorts bevinden zich direct aan het strand en zijn van alle gemakken voorzien. Bij de all inclusive resorts op Bodrum zijn tal van activiteiten op het water mogelijk. Het is ook zeker de moeite waard om een excursie te boeken en bezienswaardigheden te bewonderen of deel te nemen aan één van de andere activiteiten. Je kunt ook op eigen gelegenheid het schiereiland verkennen.

Uitgaan in Bodrum

De verschillende dorpen hebben gezellige dorpskernen met gezellige eetgelegenheden, waar je van de lokale specialiteiten kunt genieten. Hier is het niet overdreven druk, maar ervaar je wel de echte Turkse sfeer. De stad Bodrum heeft een bruisend nachtleven dat bekend is in heel Turkije. De haven van Bodrum staat ook bekend om de vele goede restaurants, bars en cafés. Ook in Gumbet, direct naast Bodrum, zijn er een aantal straten vol winkels, restaurants, bars, cafe’s en discotheken die tot vroeg in de ochtend door gaan.

lees verder...

Reviews Bodrum

(0 beoordelingen)