Genieten tijdens een Adults Only vakantie

C66733db6fd9c6779ab24f57f69f5201 XL

Adult Only vakanties naar de mooiste vakantie bestemmingen! Hoe leuk kinderen ook zijn, iedereen heeft wel eens behoefte aan een kindloze vakantie. Er zijn tegenwoordig redelijk veel ouders die het heerlijk vinden om even zonder hun kinderen op vakantie te gaan. Even ontspannen zonder kinderen en gewoon van elkaar en de vakantiebestemming genieten. Ook zijn er genoeg mensen die zelf geen kinderen hebben en ook tijdens hun vakantie willen houden met kinderen. Zij boeken een Adults Only vakantie.

Groot aanbod Adults Only vakanties

Alle grote reisorganisaties hebben een groot aanbod van Adults Only vakanties. Dit gaat van kleine hotels tot de grote 5 sterren all inclusive resorts. De Adults Only resorts zijn in alle populaire vakantie bestemmingen in de mooiste vakantielanden te vinden, Turkije, Spanje, Portugal, Griekenland, Cyprus, Canarische Eilanden en de Bulgaarse Rivièra.

Over het algemeen staan de hotels en resorts, die niet noodzakelijk all inclusive zijn, op een unieke locatie. In hun service richten zijn zich met betrekking tot entertainment en faciliteiten op de volwassenen. De minimum leeftijd voor een verblijf in een adult only hotel wisselt per hotel. Deze ligt meestal ergens tussen de twaalf en achttien jaar.

De hotels en resorts staan volledig in het teken van ontspanning en genieten van zon, zee, strand en zwembad. Veel van de resorts hebben ook uitstekende wellness faciliteiten, met sauna’s, massage. Ook zijn er sportactiviteiten, luxe restaurants en stijlvol entertainment voor volwassenen. In een Adult Only hotel of resort ben je verzekerd van heerlijke vakantie in een unieke en ontspannen sfeer.

Actieve Adults Only vakantie

Tijdens een Adult Only vakantie kan men tijd nemen voor elkaar, samen genieten van zon, zee, strand en veel, veel meer. Men hoeft even geen rekening te houden met kinderen, ook niet tijdens het plannen van de vakantie, wat vakantie periode, bestemming of hotel betreft. Veel vakantiegangers die voor een Adult Only vakantie kiezen, gaan voor een actieve vakantie, of een meer avontuurlijke bestemming. Zo hebben ze gelegenheid meer te zien van het land of de regio waar ze hun vakantie houden. Er zijn dan ook veel rondreizen, fly-drive vakanties of andere actieve Adult Only vakanties in het vakantie aanbod aanwezig. Zo geniet je optimaal van je vakantie bestemming tijdens je Adult Only zonvakantie.