TIP vakantie 🏝️ Goed Idee Reizen 8-dg Vliegreis Kos

Prijs (per persoon)€762,-€1003,- -24%
Vertrek opMaandag 27 september 2021
Verblijf8 Dagen
AccommodatieHotel
Bestemming Griekenland »  » 
VervoerInclusief vlucht en transfer
TouroperatorTUI
GarantiesLaagste prijs, flexibel omboeken, gratis annuleren, repatriëring
Nu boeken bij TUI

Goedkope vakantie Griekenland ☀ 8 Dagen in Goed Idee Reizen 8-dg Vliegreis Kos, ☀ Inclusief vlucht en transfer ☀ Vliegvakantie met vertrek vanaf Amsterdam ☀ € 762,- per persoon ☀ TIP vakantie - Griekenland met vertrek op maandag 27 september 2021 ☀ Veilig boeken bij TUI met geld terug garantie bij calamiteiten.

8

Goed Idee Reizen 8-dg Vliegreis Kos

Kos is al jaren een geliefde bestemming onder Nederlanders. Juist daarom is het leuk om dit eiland te verkennen in eigen sfeer. Kos. We maken mooie excursies naar Kos stad, een prachtige eilandtour en een heerlijke boottocht naar drie eilanden. Maar, er blijft genoeg tijd over op de vrije dagen om elkaar te ontmoeten of om heerlijk te ontspannen bij het zwembad van het hotel. Gaat u ook mee?

TIP vakantie  🏝️ Goed Idee Reizen 8-dg Vliegreis Kos
TIP vakantie  🏝️ Goed Idee Reizen 8-dg Vliegreis Kos
TIP vakantie  🏝️ Goed Idee Reizen 8-dg Vliegreis Kos
TIP vakantie  🏝️ Goed Idee Reizen 8-dg Vliegreis Kos

Faciliteiten accommodatie

  • Goed Idee Reizen
  • Inclusief uniek excursieprogramma
  • Met Nederlandssprekende gids
  • Boottrip naar drie eilanden
  • Goed Idee reisbegeleider

COVID-19 informatie

De regels en beperkingen vanwege het Coronavirus (COVID-19), verschillen per land en zelfs regio. Ook kunnen deze regels elke week worden gewijzigd. Ook in geval van code geel kan dit gevolgen hebben voor jouw vakantie gevoel op de bestemming.

Beperkingen omtrent Corona voor faciliteiten

Faciliteiten in hotels, resorts, vakantieparken en restaurants kunnen door lokale regelgeving beperkt zijn. Zo zal je niet gebruik kunnen maken van een lopend buffet, maar wordt dit aan tafel geserveerd. In sommige gevallen zal animatie beperkt aanwezig zijn of geheel geschrapt zijn. Ook is het mogelijk dat het zwembad en kinderspeelplaatsen zijn afgezet en niet gebruikt mogen worden. Dagtrips, restaurant bezoek en andere uitjes kunnen ook zijn beperkt. Lees hier meer over bij de omschrijving van de accommodatie.

Lokale regelgeving omtrent Corona

Vele vakantie bestemmingen kennen diverse (COVID-19) Coronaregels en strenge handhavingen. Zo zal voor het inreizen van een land bijvoorbeeld een COVID-19 test of -vaccinatie verplicht zijn. Denk hierbij ook aan het dragen van mondkapjes, het moeten desinfecteren van je handen, het op laten nemen van je temperatuur, het navolgen van een avondklok, de beperking van een groep van maximaal 4 of 6 personen (ook aan tafel op het terras of in het restaurant) en het respecteren van de 2 meter afstandregel.

Gratis annuleren van de vakantie

Tijdens de Corona (COVID-19) situatie zijn alle boekingen op reizen gratis te annuleren tot een week voor vertrekdatum! Ook kun je jouw reis gratis omboeken tot een week voor vertrek. Bijvoorbeeld naar een andere vakantie bestemming of accommodatie.

Vakantie aanbieding disclaimer

OP=OP! De genoemde aanbieding is alleen op basis van beschikbaarheid voor de reisdatum: Maandag 27 september 2021. Prijswijzigingen en drukfouten voorbehouden. We geven hier alleen de vakantie aanbieding weer, zoals bij ons bekend is gemaakt door reisaanbieder TUI, op datum van publicatie: 2021-07-23. We kunnen dan ook niet verantwoordelijk worden gehouden voor onjuiste informatie in deze advertentie. Wij doen ons best om eventuele (belangrijke) wijzigingen door te voeren. Zodra de aangegeven reisdatum is gepasseerd, zal deze advertentie niet worden aangepast of verwijderd. Jouw reis kan echter op een latere datum met een andere last minute- of vroegboek korting beschikbaar zijn!