Inpak Deal zonvakantie Kos 🏝️ Denise 8 Dagen €409,-

Prijs (per persoon)€409,-€802,- -49%
Vertrek opDinsdag 18 april 2023
Verblijf8 Dagen logies
Accommodatie3 Sterren appartement
Bestemming Griekenland »  Kos »  Kos-Stad
VervoerInclusief vlucht en transfer
ReisorganisatieTravelStore
GarantiesLaagste prijs, flexibel omboeken, repatriëring
Nu boeken bij TravelStore

Korting zonvakantie Griekenland ☀ 8 Dagen logies in Denise, Kos-Stad ☀ Inclusief vlucht en transfer ☀ Vliegvakantie met vertrek vanaf Amsterdam € 409,-  (per persoon) ☀ Verblijf in 3 sterren appartement ☀ Inpak Deal zonvakantie Kos - Griekenland met vertrek op dinsdag 18 april 2023 ☀ Veilig boeken bij TravelStore met repatriëring bij calamiteiten.

9

Denise

In Denise Appartementen word je vriendelijk en gastvrij ontvangen. Op loopafstand vind je het strand en een aantal winkels en restaurants. Geniet hier van de zon aan het zwembad of van een drankje...

Vakantiedeal disclaimer

OP=OP! De genoemde aanbieding is alleen op basis van beschikbaarheid voor de reisdatum: Dinsdag 18 april 2023. Prijswijzigingen en drukfouten voorbehouden. We geven hier alleen de vakantie aanbieding weer, zoals bij ons bekend is gemaakt door reisaanbieder TravelStore, op datum van publicatie: 2023-02-15. We kunnen dan ook niet verantwoordelijk worden gehouden voor onjuiste informatie in deze advertentie. Wij doen ons best om eventuele (belangrijke) wijzigingen door te voeren. Zodra de aangegeven reisdatum is gepasseerd, zal deze advertentie niet worden aangepast of verwijderd. Jouw reis kan echter op een latere datum met een andere last minute- of vroegboek korting beschikbaar zijn!