NU met korting! zonvakantie Kreta 🏝️ Porto Platanias Village 8 Dagen €566,-

Prijs (per persoon)€566,-€913,- -38%
Vertrek opDinsdag 9 mei 2023
Verblijf8 Dagen
Accommodatie4 Sterren appartement
Bestemming Griekenland »  Kreta »  Platanias
VervoerInclusief vlucht en transfer
TouroperatorTUI
GarantiesLaagste prijs, flexibel omboeken, repatriëring
Nu boeken bij TUI

Vroege vogels deal zonvakantie Griekenland ☀ 8 Dagen in Porto Platanias Village, Platanias ☀ Inclusief vlucht en transfer € 566,-  (per persoon) ☀ Verblijf in 4 sterren appartement ☀ NU met korting! zonvakantie Kreta - Griekenland met vertrek op dinsdag 9 mei 2023 ☀ Veilig boeken bij TUI met repatriëring bij calamiteiten.

8

Porto Platanias Village

8-daagse Zonvakantie naar Kreta bij Porto Platanias Village. All Inclusive genieten, Extra comfort in Superior kamer, Gezelligheid bij het zwembad, Begin je dag goed met een ontbijt, Dagje op pad? Chania-stad, Voor families en stellen & inclusief transfers.. Dit vrij nieuwe hotel vind je in het populaire vakantiedorp Platanias. Uitgebreid relaxen doe je aan het zwembad, terwijl je geniet van smakelijke cocktails die voor je neus worden klaar gemaakt bij de bar van het zwembad. De appartementen zijn erg comfortabel, omdat ze zijn voorzien van alle faciliteiten om je echt thuis te laten voelen. De ligging van dit hotel is uitstekend, want het centrum van Platanias loop je zo in! Zo verblijf je toch in alle rust, maar ben je ook zo in alle levendigheid die je in Platanias kan vinden. Laat de vakantie maar beginnen!

NU met korting! zonvakantie Kreta 🏝️ Porto Platanias Village 8 Dagen  €566,-
NU met korting! zonvakantie Kreta 🏝️ Porto Platanias Village 8 Dagen  €566,-
NU met korting! zonvakantie Kreta 🏝️ Porto Platanias Village 8 Dagen  €566,-
NU met korting! zonvakantie Kreta 🏝️ Porto Platanias Village 8 Dagen  €566,-

Vakantie highlights

  • All Inclusive genieten, Extra comfort in Superior kamer, Gezelligheid bij het zwembad, Begin je dag goed met een ontbijt, Dagje op pad? Chania-stad, Voor families en stellen & inclusief transfers.

Faciliteiten accommodatie

  • ,

Vakantiedeal disclaimer

OP=OP! De genoemde aanbieding is alleen op basis van beschikbaarheid voor de reisdatum: Dinsdag 9 mei 2023. Prijswijzigingen en drukfouten voorbehouden. We geven hier alleen de vakantie aanbieding weer, zoals bij ons bekend is gemaakt door reisaanbieder TUI, op datum van publicatie: 2023-01-08. We kunnen dan ook niet verantwoordelijk worden gehouden voor onjuiste informatie in deze advertentie. Wij doen ons best om eventuele (belangrijke) wijzigingen door te voeren. Zodra de aangegeven reisdatum is gepasseerd, zal deze advertentie niet worden aangepast of verwijderd. Jouw reis kan echter op een latere datum met een andere last minute- of vroegboek korting beschikbaar zijn!