TOP DEAL vakantie Rhodos 🏝️ Calypso Beach

Prijs (per persoon)€792,-€870,- -9%
Vertrek opZondag 23 april 2023
Verblijf8 Dagen all inclusive
Accommodatie4 Sterren hotel
Bestemming Griekenland »  Rhodos »  Faliraki
VervoerInclusief vlucht en transfer
ReisorganisatieTravelStore
GarantiesLaagste prijs, flexibel omboeken, gratis annuleren, repatriëring
Nu boeken bij TravelStore

Goedkope vakantie Griekenland ☀ 8 Dagen all inclusive in Calypso Beach, Faliraki ☀ Inclusief vlucht en transfer ☀ Vliegvakantie met vertrek vanaf Dusseldorf ☀ € 792,-  (per persoon) ☀ Verblijf in 4 sterren hotel ☀ TOP DEAL vakantie Rhodos - Griekenland met vertrek op zondag 23 april 2023 ☀ Veilig boeken bij TravelStore met geld terug garantie bij calamiteiten.

6

Calypso Beach

Op een ideale locatie, direct aan het prachtige strand van Faliraki (zandstrand, afgewisseld met fijne kiezels). Enkele restaurants zijn in de buurt. Naar Faliraki met talrijke winkel- en...

Vakantiedeal disclaimer

OP=OP! De genoemde aanbieding is alleen op basis van beschikbaarheid voor de reisdatum: Zondag 23 april 2023. Prijswijzigingen en drukfouten voorbehouden. We geven hier alleen de vakantie aanbieding weer, zoals bij ons bekend is gemaakt door reisaanbieder TravelStore, op datum van publicatie: 2022-11-18. We kunnen dan ook niet verantwoordelijk worden gehouden voor onjuiste informatie in deze advertentie. Wij doen ons best om eventuele (belangrijke) wijzigingen door te voeren. Zodra de aangegeven reisdatum is gepasseerd, zal deze advertentie niet worden aangepast of verwijderd. Jouw reis kan echter op een latere datum met een andere last minute- of vroegboek korting beschikbaar zijn!