Super vakantie Rhodos 🏝️ TIME TO SMILE Osiris

Prijs (per persoon)€505,-€802,- -37%
Vertrek opDonderdag 4 mei 2023
Verblijf8 Dagen
Accommodatie4 Sterren appartement
Bestemming Griekenland »  Rhodos »  Trianta
VervoerInclusief vlucht en transfer
TouroperatorTUI
GarantiesLaagste prijs, flexibel omboeken, gratis annuleren, repatriëring
Nu boeken bij TUI

Goedkope meivakantie Griekenland ☀ 8 Dagen in TIME TO SMILE Osiris, Trianta ☀ Inclusief vlucht en transfer ☀ € 505,-  (per persoon) ☀ Verblijf in 4 sterren appartement ☀ Super vakantie Rhodos - Griekenland met vertrek op donderdag 4 mei 2023 ☀ Veilig boeken bij TUI met geld terug garantie bij calamiteiten.

9.1

TIME TO SMILE Osiris

8-daagse Zonvakantie naar Rhodos bij TIME TO SMILE Osiris. Slapen met het comfort van thuis, In stijl van designer Paul Linse, Met een geweldige koffiebar, Pizza of Pita Gyros als snack?, Het zwembad voor de deur, Gezellig Trianta om de hoek & inclusief transfers.. Luxe en comfort kenmerken de ruime appartementen, die door topdesigner Paul Linse zijn ontworpen. Aan alles is gedacht zo zijn er meer dan genoeg stopcontacten voor álle opladers en hangen er boven het bed fijne leeslampjes voor de avondmens. Hier is het stijlvol vertoeven met alle comfort van thuis - of zelfs beter. Ontbijt 's ochtends met vers gebakken broodjes, terwijl George een kopje koffie voor je inschenkt. Vraag hem ook zeker naar tips voor een leuk restaurant, een mooie opgraving of een rustig strand. Hij kent het eiland door en door!

Super vakantie Rhodos 🏝️ TIME TO SMILE Osiris
Super vakantie Rhodos 🏝️ TIME TO SMILE Osiris
Super vakantie Rhodos 🏝️ TIME TO SMILE Osiris
Super vakantie Rhodos 🏝️ TIME TO SMILE Osiris

Vakantie highlights

  • Slapen met het comfort van thuis, In stijl van designer Paul Linse, Met een geweldige koffiebar, Pizza of Pita Gyros als snack?, Het zwembad voor de deur, Gezellig Trianta om de hoek & inclusief transfers.

Faciliteiten accommodatie

  • Zwembad
  • Bar,

Vakantiedeal disclaimer

OP=OP! De genoemde aanbieding is alleen op basis van beschikbaarheid voor de reisdatum: Donderdag 4 mei 2023. Prijswijzigingen en drukfouten voorbehouden. We geven hier alleen de vakantie aanbieding weer, zoals bij ons bekend is gemaakt door reisaanbieder TUI, op datum van publicatie: 2022-10-27. We kunnen dan ook niet verantwoordelijk worden gehouden voor onjuiste informatie in deze advertentie. Wij doen ons best om eventuele (belangrijke) wijzigingen door te voeren. Zodra de aangegeven reisdatum is gepasseerd, zal deze advertentie niet worden aangepast of verwijderd. Jouw reis kan echter op een latere datum met een andere last minute- of vroegboek korting beschikbaar zijn!