Ideaal op vakantie Samos 🏝️ Armonia Bay 8 Dagen €883,-

Prijs (per persoon)€883,-€1177,- -25%
Vertrek opVrijdag 28 april 2023
Verblijf8 Dagen logies ontbijt
Accommodatie4 Sterren hotel
Bestemming Griekenland »  Samos »  Kokkari
VervoerInclusief vlucht en transfer
ReisorganisatieTravelStore
GarantiesLaagste prijs, flexibel omboeken, repatriëring
Nu boeken bij TravelStore

Korting vakantie Griekenland ☀ 8 Dagen logies ontbijt in Armonia Bay, Kokkari ☀ Inclusief vlucht en transfer ☀ Vliegvakantie met vertrek vanaf Amsterdam € 883,-  (per persoon) ☀ Verblijf in 4 sterren hotel ☀ Ideaal op vakantie Samos - Griekenland met vertrek op vrijdag 28 april 2023 ☀ Veilig boeken bij TravelStore met repatriëring bij calamiteiten.

6

Armonia Bay

In Armonia Bay staat genieten van de vriendelijkheid, relaxte sfeer en de goede persoonlijke service van het personeel centraal. Veel tevreden gasten zijn al voor geweest en hebben deze plek als...

Vakantiedeal disclaimer

OP=OP! De genoemde aanbieding is alleen op basis van beschikbaarheid voor de reisdatum: Vrijdag 28 april 2023. Prijswijzigingen en drukfouten voorbehouden. We geven hier alleen de vakantie aanbieding weer, zoals bij ons bekend is gemaakt door reisaanbieder TravelStore, op datum van publicatie: 2023-03-04. We kunnen dan ook niet verantwoordelijk worden gehouden voor onjuiste informatie in deze advertentie. Wij doen ons best om eventuele (belangrijke) wijzigingen door te voeren. Zodra de aangegeven reisdatum is gepasseerd, zal deze advertentie niet worden aangepast of verwijderd. Jouw reis kan echter op een latere datum met een andere last minute- of vroegboek korting beschikbaar zijn!