TIP vakantie Santorini 🏝️ 28

Prijs (per persoon)€769,-€874,- -12%
Vertrek opVrijdag 5 mei 2023
Verblijf8 Dagen logies ontbijt
Accommodatie3 Sterren hotel
Bestemming Griekenland »  Santorini »  Kamari
VervoerInclusief vlucht en transfer
ReisorganisatieTravelStore
GarantiesLaagste prijs, flexibel omboeken, gratis annuleren, repatriëring
Nu boeken bij TravelStore

Goedkope meivakantie Griekenland ☀ 8 Dagen logies ontbijt in 28, Kamari ☀ Inclusief vlucht en transfer ☀ Vliegvakantie met vertrek vanaf Amsterdam ☀ € 769,-  (per persoon) ☀ Verblijf in 3 sterren hotel ☀ TIP vakantie Santorini - Griekenland met vertrek op vrijdag 5 mei 2023 ☀ Veilig boeken bij TravelStore met geld terug garantie bij calamiteiten.

9

28

Wie houdt van moderne, frisse en strakke interieurs, kiest voor Hotel 28. De vormgeving van de kamers en faciliteiten is trendy en minimalistisch, met een knipoog naar de traditionele Cycladen...

Vakantiedeal disclaimer

OP=OP! De genoemde aanbieding is alleen op basis van beschikbaarheid voor de reisdatum: Vrijdag 5 mei 2023. Prijswijzigingen en drukfouten voorbehouden. We geven hier alleen de vakantie aanbieding weer, zoals bij ons bekend is gemaakt door reisaanbieder TravelStore, op datum van publicatie: 2022-11-20. We kunnen dan ook niet verantwoordelijk worden gehouden voor onjuiste informatie in deze advertentie. Wij doen ons best om eventuele (belangrijke) wijzigingen door te voeren. Zodra de aangegeven reisdatum is gepasseerd, zal deze advertentie niet worden aangepast of verwijderd. Jouw reis kan echter op een latere datum met een andere last minute- of vroegboek korting beschikbaar zijn!