Super zonvakantie Midden Dalmatië 🏝️ Tragos

Prijs (per persoon)€410,-€804,- -49%
Vertrek opZaterdag 1 april 2023
Verblijf8 Dagen
Accommodatie4 Sterren hotel
Bestemming Kroatië »  Midden Dalmatië »  Trogir
VervoerEigen vervoer
TouroperatorTUI
GarantiesLaagste prijs, flexibel omboeken, gratis annuleren
Nu boeken bij TUI

Goedkope zonvakantie Kroatië ☀ 8 Dagen in Tragos, Trogir ☀ € 410,-  (per persoon) ☀ Verblijf in 4 sterren hotel ☀ Super zonvakantie Midden Dalmatië - Kroatië met vertrek op zaterdag 1 april 2023 ☀ Veilig boeken bij TUI met geld terug garantie bij calamiteiten.

7

Tragos

8-daagse Zonvakantie naar Midden Dalmatië bij Tragos. Midden in historisch centrum, Klein en knus, Gevestigd in oud Barokpaleis, Ontbijten in een wijnkelder, Waan je in vervlogen tijden, Dicht bij bezienswaardigheden. Hotel Tragos ligt in het hart van het door UNESCO beschermde Trogir en is authentiek, historisch en gezellig. Je parkeert net aan de rand van het centrum en uiteraard word je geholpen met je koffers. Kom bij aankomst eerst even tot rust op het prachtige dakterras voor je op onderzoek uit gaat in de binnenstad. Met het stadsplein en de beroemde St. Lawrence kathedraal om de hoek is er nog veel te zien en te beleven.

Super zonvakantie Midden Dalmatië 🏝️ Tragos
Super zonvakantie Midden Dalmatië 🏝️ Tragos
Super zonvakantie Midden Dalmatië 🏝️ Tragos
Super zonvakantie Midden Dalmatië 🏝️ Tragos

Vakantie highlights

  • Midden in historisch centrum, Klein en knus, Gevestigd in oud Barokpaleis, Ontbijten in een wijnkelder, Waan je in vervlogen tijden, Dicht bij bezienswaardigheden

Faciliteiten accommodatie

  • Bar
  • Fietsverhuur
  • Wasmachines (zelfservice),

Vakantiedeal disclaimer

OP=OP! De genoemde aanbieding is alleen op basis van beschikbaarheid voor de reisdatum: Zaterdag 1 april 2023. Prijswijzigingen en drukfouten voorbehouden. We geven hier alleen de vakantie aanbieding weer, zoals bij ons bekend is gemaakt door reisaanbieder TUI, op datum van publicatie: 2022-12-29. We kunnen dan ook niet verantwoordelijk worden gehouden voor onjuiste informatie in deze advertentie. Wij doen ons best om eventuele (belangrijke) wijzigingen door te voeren. Zodra de aangegeven reisdatum is gepasseerd, zal deze advertentie niet worden aangepast of verwijderd. Jouw reis kan echter op een latere datum met een andere last minute- of vroegboek korting beschikbaar zijn!