Korting zonvakantie Rab 🏝️ Valamar Carolina Island Resort

Prijs (p/p)€1000,-€1235,- -19%
Vertrek opZaterdag 25 september 2021
Verblijf8 Dagen
Accommodatie4 Sterren hotel
Bestemming Kroatië »  Rab »  Rab
VervoerInclusief vlucht en transfer
TouroperatorTUI
GarantiesLaagste prijs, flexibel omboeken, gratis annuleren, repatriëring
Nu boeken bij TUI

Goedkope zonvakantie Kroatië ☀ 8 Dagen in Valamar Carolina Island Resort, Rab ☀ Inclusief vlucht en transfer ☀ Vliegvakantie met vertrek vanaf Rotterdam ☀ € 1000,- p/p ☀ Verblijf in 4 sterren hotel ☀ Korting zonvakantie Rab - Kroatië met vertrek op zaterdag 25 september 2021 ☀ Veilig boeken bij TUI met geld terug garantie bij calamiteiten.

8

Valamar Carolina Island Resort

Dit moderne Valamar Carolina Island Resort is werkelijk een stukje paradijs op aarde. Op het eiland Rab, op 5km van de gelijknamige stad. Verscholen in de bossen van de Suha Punta peninsula. Moderne kamers, heerlijke bedden en fantastisch eten zorgen voor en nog onvergetelijker verblijf. Kies één van de zwembaden of juist de wellness om volledig tot rust te komen. Liever actief, trek er op uit! De natuurlijk om het hotel biedt voldoende mogelijkheden voor onder andere hiken en fietsen.

Korting zonvakantie Rab 🏝️ Valamar Carolina Island Resort
Korting zonvakantie Rab 🏝️ Valamar Carolina Island Resort
Korting zonvakantie Rab 🏝️ Valamar Carolina Island Resort
Korting zonvakantie Rab 🏝️ Valamar Carolina Island Resort

Faciliteiten accommodatie

  • Slapen op fijne bedden
  • Kies spa en beauty treatments
  • Wakker worden met een lach
  • Direct aan zee
  • Relax in de buitenzwembaden

COVID-19 informatie

De regels en beperkingen vanwege het Coronavirus (COVID-19), verschillen per land en zelfs regio. Ook kunnen deze regels elke week worden gewijzigd. Ook in geval van code geel kan dit gevolgen hebben voor jouw vakantie gevoel op de bestemming.

Beperkingen omtrent Corona voor faciliteiten

Faciliteiten in hotels, resorts, vakantieparken en restaurants kunnen door lokale regelgeving beperkt zijn. Zo zal je niet gebruik kunnen maken van een lopend buffet, maar wordt dit aan tafel geserveerd. In sommige gevallen zal animatie beperkt aanwezig zijn of geheel geschrapt zijn. Ook is het mogelijk dat het zwembad en kinderspeelplaatsen zijn afgezet en niet gebruikt mogen worden. Dagtrips, restaurant bezoek en andere uitjes kunnen ook zijn beperkt. Lees hier meer over bij de omschrijving van de accommodatie.

Lokale regelgeving omtrent Corona

Vele vakantie bestemmingen kennen diverse (COVID-19) Coronaregels en strenge handhavingen. Zo zal voor het inreizen van een land bijvoorbeeld een COVID-19 test of -vaccinatie verplicht zijn. Denk hierbij ook aan het dragen van mondkapjes, het moeten desinfecteren van je handen, het op laten nemen van je temperatuur, het navolgen van een avondklok, de beperking van een groep van maximaal 4 of 6 personen (ook aan tafel op het terras of in het restaurant) en het respecteren van de 2 meter afstandregel.

Gratis annuleren van de vakantie

Tijdens de Corona (COVID-19) situatie zijn alle boekingen op reizen gratis te annuleren tot een week voor vertrekdatum! Ook kun je jouw reis gratis omboeken tot een week voor vertrek. Bijvoorbeeld naar een andere vakantie bestemming of accommodatie.

Vakantie aanbieding disclaimer

OP=OP! De genoemde aanbieding is alleen op basis van beschikbaarheid voor de reisdatum: Zaterdag 25 september 2021. Prijswijzigingen en drukfouten voorbehouden. We geven hier alleen de vakantie aanbieding weer, zoals bij ons bekend is gemaakt door reisaanbieder TUI, op datum van publicatie: 2021-06-10. We kunnen dan ook niet verantwoordelijk worden gehouden voor onjuiste informatie in deze advertentie. Wij doen ons best om eventuele (belangrijke) wijzigingen door te voeren. Zodra de aangegeven reisdatum is gepasseerd, zal deze advertentie niet worden aangepast of verwijderd. Jouw reis kan echter op een latere datum met een andere last minute- of vroegboek korting beschikbaar zijn!