Last minute zonvakantie Marrakech 🏝️ Movenpick Mansour Eddahbi and Palais des Congres Marrakech

Prijs (per persoon)€793,-€967,- -18%
Vertrek opDinsdag 22 november 2022
Verblijf8 Dagen logies ontbijt
Accommodatie5 Sterren hotel
Bestemming Marokko »  Marrakech »  Marrakech
VervoerInclusief vlucht en transfer
ReisorganisatieTravelStore
GarantiesLaagste prijs, flexibel omboeken, gratis annuleren, repatriëring
Nu boeken bij TravelStore

Goedkope zonvakantie Marokko ☀ 8 Dagen logies ontbijt in Movenpick Mansour Eddahbi and Palais des Congres Marrakech, Marrakech ☀ Inclusief vlucht en transfer ☀ Vliegvakantie met vertrek vanaf Weeze ☀ € 793,-  (per persoon) ☀ Verblijf in 5 sterren hotel ☀ Last minute zonvakantie Marrakech - Marokko met vertrek op dinsdag 22 november 2022 ☀ Veilig boeken bij TravelStore met geld terug garantie bij calamiteiten.

6

Movenpick Mansour Eddahbi and Palais des Congres Marrakech

Het prachtige 5-sterrenhotel Mövenpick Mansour Eddahbi Marrakech is een zeer luxe hotel met vele faciliteiten voor jong en oud! Voor de jonge kinderen is er een kidsclub aanwezig en voor de...

Vakantiedeal disclaimer

OP=OP! De genoemde aanbieding is alleen op basis van beschikbaarheid voor de reisdatum: Dinsdag 22 november 2022. Prijswijzigingen en drukfouten voorbehouden. We geven hier alleen de vakantie aanbieding weer, zoals bij ons bekend is gemaakt door reisaanbieder TravelStore, op datum van publicatie: 2022-11-19. We kunnen dan ook niet verantwoordelijk worden gehouden voor onjuiste informatie in deze advertentie. Wij doen ons best om eventuele (belangrijke) wijzigingen door te voeren. Zodra de aangegeven reisdatum is gepasseerd, zal deze advertentie niet worden aangepast of verwijderd. Jouw reis kan echter op een latere datum met een andere last minute- of vroegboek korting beschikbaar zijn!