Hoogste korting zonvakantie Oostkust 🏝️ Radisson Blu Azuri Resort en Spa 9 Dagen €2602,-

Prijs (per persoon)€2602,-€3564,- -27%
Vertrek opZondag 26 maart 2023
Verblijf9 Dagen halfpension
Accommodatie5 Sterren hotel
Bestemming Mauritius »  Oostkust »  Roches Noires
VervoerInclusief vlucht en transfer
ReisorganisatieTravelStore
GarantiesLaagste prijs, flexibel omboeken, repatriëring
Nu boeken bij TravelStore

Last minute deal zonvakantie Mauritius ☀ 9 Dagen halfpension in Radisson Blu Azuri Resort en Spa, Roches Noires ☀ Inclusief vlucht en transfer ☀ Vliegvakantie met vertrek vanaf Dusseldorf € 2602,-  (per persoon) ☀ Verblijf in 5 sterren hotel ☀ Hoogste korting zonvakantie Oostkust - Mauritius met vertrek op zondag 26 maart 2023 ☀ Veilig boeken bij TravelStore met repatriëring bij calamiteiten.

7

Radisson Blu Azuri Resort en Spa

Direct aan het lange zandstrand in Roches Noires aan de noordkust. Voor het strand is er een klein strandeiland en een ontspanningsplatform in de zee (boottransfers zijn inbegrepen).

Vakantiedeal disclaimer

OP=OP! De genoemde aanbieding is alleen op basis van beschikbaarheid voor de reisdatum: Zondag 26 maart 2023. Prijswijzigingen en drukfouten voorbehouden. We geven hier alleen de vakantie aanbieding weer, zoals bij ons bekend is gemaakt door reisaanbieder TravelStore, op datum van publicatie: 2023-03-09. We kunnen dan ook niet verantwoordelijk worden gehouden voor onjuiste informatie in deze advertentie. Wij doen ons best om eventuele (belangrijke) wijzigingen door te voeren. Zodra de aangegeven reisdatum is gepasseerd, zal deze advertentie niet worden aangepast of verwijderd. Jouw reis kan echter op een latere datum met een andere last minute- of vroegboek korting beschikbaar zijn!