Goedkoop op vakantie Oostkust 🏝️ Sunrise Attitude

Prijs (per persoon)€1351,-€1589,- -15%
Vertrek opDinsdag 18 oktober 2022
Verblijf10 Dagen
Accommodatie4 Sterren hotel
Bestemming Mauritius »  Oostkust »  Belle Mare
VervoerInclusief vlucht en transfer
TouroperatorTUI
GarantiesLaagste prijs, flexibel omboeken, gratis annuleren, repatriëring
Nu boeken bij TUI

Goedkope herfstvakantie Mauritius ☀ 10 Dagen in Sunrise Attitude, Belle Mare ☀ Inclusief vlucht en transfer ☀ € 1351,-  (per persoon) ☀ Verblijf in 4 sterren hotel ☀ Goedkoop op vakantie Oostkust - Mauritius met vertrek op dinsdag 18 oktober 2022 ☀ Veilig boeken bij TUI met geld terug garantie bij calamiteiten.

8

Sunrise Attitude

10-daagse Zonvakantie naar Oostkust bij Sunrise Attitude. Met je blote voeten in het zand, Smile! Met duurzaamheidslabel, Zonnebaden tussen de locals, All Inclusive, maximaal relaxen, Mauritiaanse gastvrijheid, Relaxte en ongedwongen sfeer & inclusief transfers.. Kilometerslange witte stranden en turquoise lagunes, daar staat Belle Mare bekend om. Er borrelt dan ook gelijk een vakantiegevoel op tijdens je transfer naar het hotel. Zodra je aankomt in het recent gerenoveerde hotel Emeraude Beach Attitude zorgt het personeel ervoor dat je dit gevoel ook niet meer loslaat. Plonzen in het zwembad, genieten van het buffet en wegdromen op een ligbed; het zit allemaal bij de prijs inbegrepen!

Goedkoop op vakantie Oostkust 🏝️ Sunrise Attitude
Goedkoop op vakantie Oostkust 🏝️ Sunrise Attitude
Goedkoop op vakantie Oostkust 🏝️ Sunrise Attitude
Goedkoop op vakantie Oostkust 🏝️ Sunrise Attitude

Vakantie highlights

  • Met je blote voeten in het zand, Smile! Met duurzaamheidslabel, Zonnebaden tussen de locals, All Inclusive, maximaal relaxen, Mauritiaanse gastvrijheid, Relaxte en ongedwongen sfeer & inclusief transfers.

Faciliteiten accommodatie

  • Zwembad
  • Restaurant
  • Bar
  • Fitness
  • Duikschool
  • Fietsverhuur,

Vakantiedeal disclaimer

OP=OP! De genoemde aanbieding is alleen op basis van beschikbaarheid voor de reisdatum: Dinsdag 18 oktober 2022. Prijswijzigingen en drukfouten voorbehouden. We geven hier alleen de vakantie aanbieding weer, zoals bij ons bekend is gemaakt door reisaanbieder TUI, op datum van publicatie: 2022-08-08. We kunnen dan ook niet verantwoordelijk worden gehouden voor onjuiste informatie in deze advertentie. Wij doen ons best om eventuele (belangrijke) wijzigingen door te voeren. Zodra de aangegeven reisdatum is gepasseerd, zal deze advertentie niet worden aangepast of verwijderd. Jouw reis kan echter op een latere datum met een andere last minute- of vroegboek korting beschikbaar zijn!