Speciale actieprijs vakantie Atheense Rivièra ⛱️ 15 Dagen - 15 daagse fly drive Skopelos Skiathos en Pilion

Prijs (per persoon)€1467,-€2066,- -29%
Boekingskosten€0,-
Vertrek opMaandag 23 september 2024
Verblijf15 Dagen -
AccommodatieHotel
Bestemming Griekenland »  Atheense Rivièra »  Athene
VervoerInclusief vlucht en huurauto
ReisorganisatieTUI
GarantiesLaagste prijs, flexibel omboeken, repatriëring
Nu boeken bij TUI

Op fly & drive vakantie Griekenland. 15 Dagen - in 15 daagse fly drive Skopelos Skiathos en Pilion, Athene. Geen € 2066,- maar slechts € 1467,-  (per persoon). Speciale actieprijs vakantie Atheense Rivièra - Griekenland met vertrek op maandag 23 september 2024 ☀ Inclusief vlucht ☀ Inclusief huurauto ☀ Nu veilig boeken bij TUI!

9

Zon Atheense Rivièra € 1467,- 【TUI】

15-daagse Zonvakantie naar Atheense Rivièra bij 15 daagse fly drive Skopelos Skiathos en Pilion. Huurauto en overnachtingen, Cultuursnuiven in Athene, Duik in de natuur van Pilion, Verken Skopelos en Skiathos, Rust uit op de Griekse stranden, Proef de Griekse keuken & inclusief transfers.. 'Hier en daar'. We nemen deze vakantie de betekenis van het Griekse woord Sporaden heel letterlijk. Van Skiathos naar Skopelos. Sprookjesachtig mooie baaien, kleinschalige accommodaties en trendy tavernes. Een vakantie op de Griekse Sporaden betekent echt even weg. De eilanden Skopelos en Skiathos staan bol van de pijnbomen, kerken en kloosters. Ook aan zon, zee en strand ontbreekt het niet. Op Skiathos zijn 66 strandjes en het idyllische Skopelos was in 2007 het decor voor de film Mamma Mia! Geniet van een compleet vakantiegevoel door de Griekse gastvrijheid en het kalme mediterrane tempo. Voor je deze prachtige eilanden gaat verkennen, breng je ook een bezoek aan het mooie Pilion en cultureel Athene. Geniet van de cultuur en natuur en laat je verwennen door de ware schoonheid van Griekenland.

Zon Atheense Rivièra € 1467,- 【TUI】
Zon Atheense Rivièra € 1467,- 【TUI】
Zon Atheense Rivièra € 1467,- 【TUI】
Zon Atheense Rivièra € 1467,- 【TUI】

zonvakantie Griekenland | last minute vakantie Griekenland | vakantie Griekenland

Vakantie highlights

  • Huurauto en overnachtingen
  • Cultuursnuiven in Athene
  • Duik in de natuur van Pilion
  • Verken Skopelos en Skiathos
  • Rust uit op de Griekse stranden
  • Proef de Griekse keuken & inclusief transfers.

Faciliteiten accommodatie

  • ,

Vakantiedeal disclaimer

OP=OP! De genoemde aanbieding is alleen op basis van beschikbaarheid voor de reisdatum: Maandag 23 september 2024. Onder de vernoemde boekingskosten is inbegrepen: Reserveringskosten, Calamiteitenfonds, SGR contributie. Eventuele lokale toeristenbelastingen zijn niet inbegrepen. Prijswijzigingen en drukfouten voorbehouden. We geven hier alleen de vakantie aanbieding weer, zoals bij ons bekend is gemaakt door reisaanbieder TUI, op datum van publicatie: 2024-03-10. We kunnen dan ook niet verantwoordelijk worden gehouden voor onjuiste informatie in deze advertentie. Wij doen ons best om eventuele (belangrijke) wijzigingen door te voeren. Zodra de aangegeven reisdatum is gepasseerd, zal deze advertentie niet worden aangepast of verwijderd. Jouw reis kan echter op een latere datum met een andere last minute- of vroegboek korting beschikbaar zijn!