Lekker goedkoop op zonvakantie Kreta ⛱️ 8 Dagen logies La Playa Beach

Prijs (per persoon)€374,-€486,- -23%
Boekingskosten€40,-
Vertrek opMaandag 2 oktober 2023
Verblijf8 Dagen logies
Accommodatie3 Sterren appartement
Bestemming Griekenland »  Kreta »  Malia
VervoerInclusief vlucht en transfer
ReisorganisatieTUI
GarantiesLaagste prijs, flexibel omboeken, repatriëring
Nu boeken bij TUI

Speciale actieprijs zonvakantie Griekenland. 8 Dagen logies in La Playa Beach, Malia € 374,-  (per persoon). Lekker goedkoop op zonvakantie Kreta - Griekenland met vertrek op maandag 2 oktober 2023 ☀ Inclusief vlucht en transfer ☀ Verblijf in 3 sterren appartement ☀ Nu veilig boeken bij TUI!

7.4

La Playa Beach

8-daagse Zonvakantie naar Kreta bij La Playa Beach. Een kamer zonder poespas, Centrum van Malia om de hoek, Taverna op loopafstand, Drink een drankje aan het zwembad, Rol zo de zee in, Naast het strand ontbijten & inclusief transfers.. Met een lekker drankje en een knabbeltje zit je op het balkon terwijl het ruisen van de zee het enige is dat je hoort. In je appartement van La Playa ga je je straks klaar maken voor een gezellige dag. De kamer is eenvoudig van stuk, maar je rolt wel zo op het zandstrand waar het complex direct aan ligt. Gezellig uit eten? Het centrum vind je op korte loopafstand.

Lekker goedkoop op zonvakantie Kreta ⛱️ 8 Dagen logies La Playa Beach
Lekker goedkoop op zonvakantie Kreta ⛱️ 8 Dagen logies La Playa Beach
Lekker goedkoop op zonvakantie Kreta ⛱️ 8 Dagen logies La Playa Beach
Lekker goedkoop op zonvakantie Kreta ⛱️ 8 Dagen logies La Playa Beach

zonvakantie Griekenland | last minute vakantie Griekenland | vakantie Griekenland

Vakantie highlights

  • Een kamer zonder poespas
  • Centrum van Malia om de hoek
  • Taverna op loopafstand
  • Drink een drankje aan het zwembad
  • Rol zo de zee in
  • Naast het strand ontbijten & inclusief transfers.

Faciliteiten accommodatie

  • Zwembad
  • Bar,

Vakantiedeal disclaimer

OP=OP! De genoemde aanbieding is alleen op basis van beschikbaarheid voor de reisdatum: Maandag 2 oktober 2023. Onder de vernoemde boekingskosten is inbegrepen: Reserveringskosten, Calamiteitenfonds, SGR contributie. Eventuele lokale toeristenbelastingen zijn niet inbegrepen. Prijswijzigingen en drukfouten voorbehouden. We geven hier alleen de vakantie aanbieding weer, zoals bij ons bekend is gemaakt door reisaanbieder TUI, op datum van publicatie: 2023-07-03. We kunnen dan ook niet verantwoordelijk worden gehouden voor onjuiste informatie in deze advertentie. Wij doen ons best om eventuele (belangrijke) wijzigingen door te voeren. Zodra de aangegeven reisdatum is gepasseerd, zal deze advertentie niet worden aangepast of verwijderd. Jouw reis kan echter op een latere datum met een andere last minute- of vroegboek korting beschikbaar zijn!