Goedkope zonvakantie Noordkust 🏝️ The Ravenala Attitude

Prijs (per persoon)€1209,-€1406,- -14%
Vertrek opDonderdag 19 mei 2022
Verblijf10 Dagen
Accommodatie4 Sterren hotel
Bestemming Mauritius »  Noordkust »  Balaclava
VervoerInclusief vlucht en transfer
TouroperatorTUI
GarantiesLaagste prijs, flexibel omboeken, gratis annuleren, repatriëring
Nu boeken bij TUI

Goedkope zonvakantie Mauritius ☀ 10 Dagen in The Ravenala Attitude, Balaclava ☀ Inclusief vlucht en transfer ☀ € 1209,-  (per persoon) ☀ Verblijf in 4 sterren hotel ☀ Goedkope zonvakantie Noordkust - Mauritius met vertrek op donderdag 19 mei 2022 ☀ Veilig boeken bij TUI met geld terug garantie bij calamiteiten.

9

The Ravenala Attitude

10-daagse Zonvakantie naar Noordkust bij The Ravenala Attitude. Uniek op Mauritius: all suites, Smile! Met duurzaamheidslabel, Schommelen met uitzicht, Dineer in 1 van de 7 restaurants, Het strand aan je voeten, Tropisch groene tuin om je heen, Met hart voor de natuur, Erkend met eco-label & inclusief transfers.. Hier kun je er zeker van zijn dat het je aan niets ontbreekt. Heerlijk zwemmen in het zwembad of de zee, bijkomen op het balkon of terras van jouw ruime suite en 's avonds uitgebreid dineren. Je hebt hiervoor de keuze uit maar liefst zeven restaurants. Als dat geen vakantie is!

Goedkope zonvakantie Noordkust 🏝️ The Ravenala Attitude
Goedkope zonvakantie Noordkust 🏝️ The Ravenala Attitude
Goedkope zonvakantie Noordkust 🏝️ The Ravenala Attitude
Goedkope zonvakantie Noordkust 🏝️ The Ravenala Attitude

Vakantie highlights

 • Uniek op Mauritius: all suites, Smile! Met duurzaamheidslabel, Schommelen met uitzicht, Dineer in 1 van de 7 restaurants, Het strand aan je voeten, Tropisch groene tuin om je heen, Met hart voor de natuur, Erkend met eco-label & inclusief transfers.

Faciliteiten accommodatie

 • Zwembad
 • Restaurant
 • Bar
 • Discotheek
 • Fitness
 • Duikschool
 • Tennis
 • Windsurfen
 • Fietsverhuur
 • Sauna,

Corona informatie

De regels en beperkingen vanwege het Coronavirus (COVID-19), verschillen per land en zelfs regio. Ook kunnen deze regels elke week worden gewijzigd. Ook in geval van code geel kan dit gevolgen hebben voor jouw vakantie gevoel op de bestemming.

Beperkingen omtrent Corona voor faciliteiten

Faciliteiten in hotels, resorts, vakantieparken en restaurants kunnen door lokale regelgeving beperkt zijn. Zo zal je niet gebruik kunnen maken van een lopend buffet, maar wordt dit aan tafel geserveerd. In sommige gevallen zal animatie beperkt aanwezig zijn of geheel geschrapt zijn. Ook is het mogelijk dat het zwembad en kinderspeelplaatsen zijn afgezet en niet gebruikt mogen worden. Dagtrips, restaurant bezoek en andere uitjes kunnen ook zijn beperkt. Lees hier meer over bij de omschrijving van de accommodatie.

Lokale regelgeving omtrent Corona

Vele vakantie bestemmingen kennen diverse (COVID-19) Coronaregels en strenge handhavingen. Zo zal voor het inreizen van een land bijvoorbeeld een COVID-19 test of -vaccinatie verplicht zijn. Denk hierbij ook aan het dragen van mondkapjes, het moeten desinfecteren van je handen, het op laten nemen van je temperatuur, het navolgen van een avondklok, de beperking van een groep van maximaal 4 of 6 personen (ook aan tafel op het terras of in het restaurant) en het respecteren van de 2 meter afstandregel.

Gratis annuleren van de vakantie

Tijdens de Corona (COVID-19) situatie zijn alle boekingen op reizen gratis te annuleren tot een week voor vertrekdatum! Ook kun je jouw reis gratis omboeken tot een week voor vertrek. Bijvoorbeeld naar een andere vakantie bestemming of accommodatie.

Vakantie aanbieding disclaimer

OP=OP! De genoemde aanbieding is alleen op basis van beschikbaarheid voor de reisdatum: Donderdag 19 mei 2022. Prijswijzigingen en drukfouten voorbehouden. We geven hier alleen de vakantie aanbieding weer, zoals bij ons bekend is gemaakt door reisaanbieder TUI, op datum van publicatie: 2022-04-14. We kunnen dan ook niet verantwoordelijk worden gehouden voor onjuiste informatie in deze advertentie. Wij doen ons best om eventuele (belangrijke) wijzigingen door te voeren. Zodra de aangegeven reisdatum is gepasseerd, zal deze advertentie niet worden aangepast of verwijderd. Jouw reis kan echter op een latere datum met een andere last minute- of vroegboek korting beschikbaar zijn!